Esko ja Tuula Rantamäki: “Reilua ja rehellistä kaupantekoa jo kymmenen vuoden ajan”

Esko ja Tuula Rantamäki

Kaustisilla asuva pariskunta Esko ja Tuula Rantamäki ostivat Caravanlandialta ensimmäisen matkailuautonsa vuonna 2007. Siitä eteenpäin on pariskunta vaihtanut ja ostanut Caravanlandian kautta useampiakin uusia matkailuautoja. Kaupanteko on Eskon mukaan ollut rehellistä ja reilua. Reiluus ja rehellisyys ovat myös saaneet hänet palaamaan Caravanlandiaan aina uudestaan auton vaihdon tullessa ajankohtaiseksi.

“Caravanlandia erottuu muista toimijoista sillä, että heillä on todella hyvä palvelu sekä meidän mielestämme hyviä merkkejä myynnissä”

Esko ja Tuula reissaavat matkailuautollaan kesäisin. Suurin osa reissuista suuntautuu Pohjois-Suomeen, Ruotsiin tai Norjaan. Caravanlandia tuli heille ensimmäistä kertaa tutuksi lähes kymmenen vuotta sitten silloisen myytäviä autoja esittelevän ilmoituksen kautta, joka sattui osumaan Eskon silmään.

– Caravanlandia erottuu muista toimijoista sillä, että heillä on todella hyvä palvelu sekä meidän mielestämme hyviä merkkejä myynnissä, Esko Rantamäki kertoo.

“Kaupanteko on ollut rehellistä”

“Liikkeeseen sisään astuessa ovat myyjät nopeasti palvelemassa. Aina on pidetty kiinni siitä mitä on sovittu”

Kuluneiden vuosien aikana ovat Esko ja Tuula vaihtaneet ja ostaneet Caravanlandialta useamman matkailuauton. Caravanlandia on tehnyt autoille myös erilaisia tarvittavia huoltotöitä. Uusin auto on Eskolle ja Tuulalle tulossa vasta ensi keväänä. Uuteen autoon asennetaan edeltäjänsä tavoin Caravanlandian toimesta invertteri, jolla autossa pystyy esimerkiksi keittämään kahvit ilman, että auton tarvitsee olla kiinni sähkötolpassa.

– Kaupanteko on ollut rehellistä ja sen vuoksi on tuntunut reilulta mennä Caravanlandialle myös uudestaan. Liikkeeseen sisään astuessa ovat myyjät nopeasti palvelemassa. Aina on pidetty kiinni siitä mitä on sovittu, vaikka sopiminen olisi tehty vain suullisestikin, Esko kiittelee.

– Aina tarvittaessa on auton saanut korjaamolle. Ei näissä juuri mitään vikoja ole ollutkaan ja kaikki mitä Caravanlandia on korjannut, niin on saatu pelittämään. Invertterien lisäksi on tehty sitten esimerkiksi öljynvaihtoja ja muita huoltotoimia, Esko kertoo.

“Asiakaspalvelu on pelannut moitteetta”

Eskolle on jäänyt Caravanlandian toiminnasta kokonaisuudessaan hyvä kuva. Tarvikkeita he ovat ostaneet aina auto kerrallaan siten, että jokaisen auton varustelu on saatu heille parhaiten sopivaksi.

– Tyytyväisiä ollaan, se täytyy sanoa! Asiakaspalvelu on pelannut moitteetta. Jos etsii uutta autoa, niin suosittelen ehdottomasti Caravanlandian kanssa kauppaa hieromaan!

×