Caravanlandian lisäturva matkailuautoihin

Matkailuautojen lisäturva

Caravanlandian Lisäturvaan kuuluvat osat on selkeästi lueteltu – rikkoutumistapauksissa ei tule yllätyksiä!

Lisäturva suojaa yllättäviltä korjauskustannuksilta eikä asiakkaan tarvitse maksaa laskua itse – Lisäturvaan kuuluvissa korjauksissa hoidamme laskun suoraan korjaamon kanssa! Rikkoutumistapaukset käsitellään nopeasti – useimmiten korvauspäätös tehdään heti puhelinkeskustelun aikana!

Lisäturvien kestot

  • 6 kk / 10 000 km
  • 12 kk / 20 000 km
  • 24 kk / 40 000 km

Valitsemasi kilometrimäärä lisätään autosi tämänhetkiseen kilometrimäärään. Lisäturva on saatavilla kaikkiin enintään 7 vuotta ja sitä uudempiin matkailuautoihin, joilla on ajettu alle 180 000 km. Voit halutessasi tilata lisäturvan myös ilman omavastuuta. Joihinkin ajoneuvoihin tarjoamme lisäturvan ilman veloitusta kaupanpäälle. Kysy lisää myyjiltämme.


Moottori

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja –tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja –ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili(EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin, vesipumppu. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Jarrut

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, levyjarrun satula, jarrusylinterit, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ohjausyksikkö. Seuraavat ABS-jarrujen osat: jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/mooytorikokoonpano, paineen muunnin-venttiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo

Turbo

Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet, ahtopaineen tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ilmastointi

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, paineen kiertokytkin. Ilmastoinnin letkut ja jäähdytysaine vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Voimansiirto

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit, tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasau pyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdytysjärjestelmä

Jäähdytysjärjestelmä

Jäähdytyspuhallinmoottori, jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja –moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jousitus

Jousitus

Tukivarsi, aurauskulmien säätövarsi, akselit, vääntösauvat, kallistuksenvakain, nivelet (ei ylä- ja alapallonivelet), korkeusanturi, Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka

Sähkötekniikka

Laturi, laturin jännitteensäädin, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, öljynpaineen anturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, Lambda-anturi, öljymääräanturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, pääjohdinsarja, elektroninen pääohjausyksikkö, voimansiirron ohjausmoduuli, käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin (ei rele), ajovalojen kytkin, virtalukko, peilin kytkin(sähkötoiminen), sähkötoimisen peilin moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, ikkunan kytkimet ja pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottorija pyyhkimen moottori (edessä ja takana), ei ajovalo pesuri. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä

Polttoainejärjestelmä

Polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, säiliön tuki, säiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, väliakseli, pääakseli, ohjausvaihde ja pumppukotelo, ohjausvarsi, välivarsi, raidetangon päät, yhdysvarsi, ohjau pyörän säätömekanismi, hammastanko. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Varustelu (asunto-osa)

Varustelu

Lämminvesijärjestelmä: lämminvesivaraaja, termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli. WC/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano. Tuorevesijärjestelmä: vesipumppu, vesisäiliö, vesihana. Ilmastointi: kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli. Liesi ja uuni: termostaatti, vastus, käyttöpaneeli. Lämmitysjärjestelmä: poltin, poltinkokoon-pano, sytytin, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.Yleisimpiä asioita, joita Lisäturva ei kata

×