040 412 8748
 Höyläämönkatu 1, 67100 Kokkola

Bürstner matkailuautot

Bürstner – Rajatonta nautintoa!

Rajatonta nautintoa…

…pariskunnille

Oletpa nuori tai nuorekas – huomaat pian: Bürstneristä ei puutu mitään! Elegantista sisädesignista nautittavaan nukkumismukavuuteen. Ota “Rajatonta nautintoa“ uudeksi standardiksi matkoillasi.

…sporttiseen aktiivisuuteen

Matkailuautomme tarjoavat perusvaraston sporttisille aktiviteeteille. Ja nukkumismukavuuden – heräät aamulla levänneenä aloittamaan uuden päivän.

…perheelle

Koe koko perheen voimin unohtumattomia hetkiä! Juuri se meitä innostaa – kehittää matkailuautoja, jotka mahdollistavat ainutlaatuiset hetket. Perhepohjaratkaisuilla, joissa on tarpeeksi tilaa aikuisille ja lapsille ja kaikelle, mitä lomalla tarvitaan.

Bürstner kuuluu Euroopan johtaviin matkailuvaunu- ja -autovalmistajiin

Johtoajatuksena Bürstnerillä on: Bürstnerillä liikkuessaan täytyy tuntea rajatonta nautintoa. Tällä periaatteella on kaikissa malleissa toteutettu ideat, konseptit ja panostukset.

Intohimo muodostuu detaljeista

Bürstner detaljit

Tunnetusti korkea laatumme on modernin tuotantoprosessin ansiota – ja ihmisten, jotka suurella huolella ja rakkaudesta detaljeihin tekevät työtä.

Käytössä on Bürstnerin moderni tietokonetekniikka ja miltei 30 vuoden kokemus matkailuautojen valmistamisessa. Jokainen malli tehdään ensin virtuaalisesti pienintä yksityiskohtaa myöten.

Koska Bürstnerille kelpaa vain kaikkein paras, insinöörimme etsivät jatkuvasti optimaalisia ratkaisuja. Haluamme olla tulevaisuudessakin johtava matkailuautojen valmistaja – ja yllättää kerta toisensa jälkeen innovatiivisilla ideoilla.


30 Edition erikoismallit 2019

City Car retkeilyautot 2019

Lyseo TD Limited Edition

Hinnasto ja tekniset tiedot 2019

Bürstner matkailuautot kuvasto 2019
Valmistajan suomenkieliset sivut

×