040 561 7744
 Kahvitie 40, 67600 Kokkola, , Ruokosmetsäkatu 5 (Avoinna kesäisin), 37570 Lempäälä

Bürstner -matkailuautot

Uusi burstner asuntoauto ajaa tiellä auringonlaskussa.

Rajatonta nautintoa…

Vanhempi pariskunta kuvassa matkalla burstner matkailuautolla

…pariskunnille

Oletpa nuori tai nuorekas – huomaat pian: Bürstneristä ei puutu mitään! Elegantista sisädesignista nautittavaan nukkumismukavuuteen. Ota “Rajatonta nautintoa“ uudeksi standardiksi matkoillasi.

Burstner asuntoautot sopivat sporttisille pariskunnille kuten kuvassa oleville retkeilijöille

…sporttiseen aktiivisuuteen

Matkailuautomme tarjoavat perusvaraston sporttisille aktiviteeteille. Ja nukkumismukavuuden – heräät aamulla levänneenä aloittamaan uuden päivän.

Koira ja tyttö - Burstnerin pohjaratkaisuissa on tilaa

…perheelle

Koe koko perheen voimin unohtumattomia hetkiä! Juuri se meitä innostaa – kehittää matkailuautoja, jotka mahdollistavat ainutlaatuiset hetket. Perhepohjaratkaisuilla, joissa on tarpeeksi tilaa aikuisille ja lapsille ja kaikelle, mitä lomalla tarvitaan.

Bürstner kuuluu Euroopan johtaviin matkailuvaunu- ja -autovalmistajiin

Johtoajatuksena Bürstnerillä on: Bürstnerillä liikkuessaan täytyy tuntea rajatonta nautintoa. Tällä periaatteella on kaikissa malleissa toteutettu ideat, konseptit ja panostukset.

Intohimo muodostuu detaljeista

Bürstner detaljit

Tunnetusti korkea laatumme on modernin tuotantoprosessin ansiota – ja ihmisten, jotka suurella huolella ja rakkaudesta detaljeihin tekevät työtä.

Käytössä on Bürstnerin moderni tietokonetekniikka ja miltei 30 vuoden kokemus matkailuautojen valmistamisessa. Jokainen malli tehdään ensin virtuaalisesti pienintä yksityiskohtaa myöten.

Koska Bürstnerille kelpaa vain kaikkein paras, insinöörimme etsivät jatkuvasti optimaalisia ratkaisuja. Haluamme olla tulevaisuudessakin johtava matkailuautojen valmistaja – ja yllättää kerta toisensa jälkeen innovatiivisilla ideoilla.


Bürstner matkailuautokuvasto 2020

Bürstner matkailuautot hinnasto 2020

Bürstner retkeilyautot 2020

Bürstner retkeilyauto hinnasto 2020
Valmistajan suomenkieliset sivut

×