040 561 7744
 Kahvitie 40, 67600 Kokkola, , Ideaparkinkatu 4 (Avoinna kesäisin), 37570 Lempäälä

Dethleffs -matkailuautot

Uusi Dethleffs-asuntoauto illalla järven rannalla pariskunta nuotiolla
Dethleffs-matkailuautot

Dethleffs lisäarvoa – Vakuuttavia etuja

Yli 80 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksessa on myös sinun etusi! Uusi Dethleffs-matkailuauto ei vaan näytä hyvältä ulospäin vaan siinä on lukuisia lisäarvoa tuovia, vain Dethleffs-matkailuajoneuvoissa esiintyviä ominaisuuksia. Etuja, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, enemmän turvallisuutta ja pitkää käyttöikää. Lue lisää esitteistä jotka voit ladata tältä sivulta.

GLOBEBUS - Kompakti & näppärä, mutta tilava!

Dethleffsin kompaktein mallisarja soveltuu loistavasti niin pikkukaupunkien kapeille kujille kuin mutkaisille maanteillekin - sisätilojen toimivuudesta ja mukavuudesta tippaakaan tinkimättä. Mukavuudestaan ja avaruudestaan tunnetun Globebusin viihtyisät sisätilat tekevät vaikutuksen jo ensi silmäyksellä.

Näyttävän sporttisen ilmeen autoosi saat valitsemalla Gran Turismo -varustepaketin

TREND - Täydellinen startti

Trend on ihanteellinen auto matkailijoille, joille paitsi sporttisuus, myös taloudellisuus on tärkeää. Trend-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla aito, viimeistelty Dethleffs-laatu, korkea varustelutaso ja sopiva hinta. Etuna mm. uusi kosteutta kestävä ja ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart -korirakenne. Uuden mallivuoden myötä uudistimme koko suositun Trend-mallistomme entistä raikkaammaksi ja lisäsimme siihen monia fiksuja yksityiskohtia.

Nukkumapaikkojen runsaus tekee Trend-malleista erityisen joustavia. Puoli-integroituihin malleihin saa lisävarusteena nostovuoteen, integroiduissa malleissa nostovuode on vakiona – näin käytettävissä on käden käänteessä lisää vuodepaikkoja. Silmäniloa kauniita yksityiskohtia arvostavalle tarjoaa Trendin tyylikäs Design-paketti.

PULSE - Mikä sinua sykähdyttää?

Kun olet valitsemassa perheellesi uutta matkailuautoa – eli uutta perheenjäsentä – on luonnollista lähteä liikkeelle faktoista, luvuista ja mitoista. Mutta kaipaatko järkiperustelujen lisäksi vielä jotain muuta? Jotain kerrassaan sykähdyttävää? Valoa, harmoniaa ja selkeyttä? Siinä tapauksessa valintasi on Pulse.

MAGIC EDITION - Taianomaisen erilainen!

Ylellinen Magic Edition -mallisto lumoaa kaikki, jotka arvostavat matkailuautossa upeaa ulkonäköä ja korkealuokkaisia varusteita.

Tarunomaiselta tuntuu myös ajoneuvon hintaan kuuluvien vakiovarusteiden määrä. Magic Edition -malleissa monet muuten lisävarusteina saatavilla olevat varusteet ovat vakiona, kuten 190 l jääkaappi-pakastin, ohjaamon automaattinen ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, 16"-alumiinivanteet, upotetut ikkunat ja paljon muuta. It’s Magic!

Esprit Eighty Eight - Matkusta mukavasti jokaisena vuodenaikana

Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet. Mukavuuteen kuuluvat myös erinomaiset talviominaisuudet: IsoProtect-Plus -kaksoispohjan ja vakiovarusteisiin kuuluvan nestekeskuslämmityksen ansiosta Esprit-mallisto toimii täydellisesti myös pakkassäillä. Ajoneuvon pitkän käyttöiän takaa kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne.

Alpa - Maailman mukavin liikkuva loma-asunto

Huippusuositun Alpa-mallistomme matkailuautot on suunniteltu erityisesti kahden kesken matkaaville. Ne ovat niin tilavia, viihtyisiä ja mukavia, että ne muistuttavat enemmän loma-asuntoa kuin matkailuautoa

Globetrotter XLi - Täynnä täydellisiä yksityiskohtia

Luksusta on myös olla vapaa liikkumaan

XL I avaa ovet ajoneuvomatkailun luksusluokkaan. Kaksi eri varustelutasoa täyttävät vaativammankin matkailijan toiveet. XL I:ssä yhdistyvät luksusluokan laatu ja kestävyys sekä modernilta matkailuautolta vaadittava keveys. Kosteutta kestävän korirakenteen erinomaisuutta täydentävät kevytrakennetekniikkaa hyödyntäen suunnitellut modernit asuntoosan kalusteet. GourmetPlus-keittiö, ylellisesti varusteltu iso pesu- ja pukeutumistila sekä mukava istuinryhmä panoraama-ikkunan äärellä tuovat laatua lomailuun.

GLOBETROTTER XXL - XXL-tason luksusta

XXL-mallistossa korostuvat Dethleffsin Premium- luokan ainutlaatuiset ominaisuudet. Huomio kiinnittyy valloittavaan ulkonäköön, ajoneuvon kokoon ja poikkeaviin muotoihin. Mutta myös sisäisiä arvoja löytyy: erinomaiset talviominaisuudet kiitos kaksoispohjatekniikan, korkealaatuisen XPS-foameristeen sekä luksustason varustuksen.


Dethleffs matkailuautohinnasto 2020

Dethleffs matkailuautot 2020

Dethleffs Premium-luokka 2020

Dethleffs Premium-luokka hinnasto 2020

Uusi Pulse Classic 2020 hinnasto

Dethleffs Trend Edition-hinnasto 2020
Valmistajan suomenkieliset sivut

×