040 561 7744
 Kahvitie 40, 67600 Kokkola, , Ideaparkinkatu 4 (Avoinna kesäisin), 37570 Lempäälä

Dethleffs-matkailuvaunut

Uusi hieno Dethleffs-asuntovaunu järven rannalla
Dethleffs-matkailuvaunut

Laajasta mallistosta löydät helposti oman toivevaunusi

Dethleffs-matkailuvaunun ostaja saa loppuun asti suunnitellun ja korkealaatuisen ajoneuvon, joka on valmistettu kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta yhdessä Euroopan uudenaikaisimmista tehtaista Saksassa. Jo 80 vuoden ajan Dethleffs on tunnettu juuri laadustaan.

c'joy – Vähemmän on enemmän

Vähemmän painoa, halvempi hinta – vaunumatkailua parhaimmillaan. Näppärän c’joyn kanssa koet matkailun vapautta. Kompaktin kokonsa ja keveytensä ansiosta se soveltuu vedettäväksi myös pienemmälläkin henkilöautolla. Siitä huolimatta tilaa on mukavasti kahdelle tai useammallekin henkilölle. Ja tämä kaikki vielä mukavaan hintaan – ihana loma voi alkaa!

c'go – Aina valmiina lähtöön

c’go on vaunu, jolla tekisi mieli lähteä heti lomalle. Kokonaisvaikutelma on moderni ja raikas, sisustuksen voit valita neljästä pirteästä vaihtoehdosta ja lisäksi valittavanasi on useita erilaisia pohjaratkaisuja pienestä ja näppärästä aina tilavaan perhemalliin asti. Niinpä c’go soveltuukin ihanteellisesti nuorille pareille ja pienille perheille – eikä ihme, sillä kaiken lisäksi tämä matkakumppani on saatavilla todella houkuttelevaan hintaan! Milloin lähdetään?

CAMPER - Täydellinen loma

Kattava vakiovarustelu, hyvät säilytystilat, monipuoliset pohjaratkaisut sekä laaja kokovalikoima tekevät Camperista ihanteellisen vaunumatkailun elämyksiä janoavalle. Camper on varusteltu ympärivuotiseen käyttöön, sillä vakiovarusteisiin kuuluu aina lattialämmitys ja isompiin malleihin myös nestekeskuslämmitys. Ja jotta matkanteko olisi huoletonta ja mukavaa, Camperissä on vakiona runsaasti nykyaikaisia turvallisuutta lisääviä komponentteja, kuten laadukas merkkialusta, Octagon-iskunvaimentimet ja AKS-varmuuskytkin.

Pohjoismaiseen makuun

Vaunu, joka täyttää kaikki toiveesi.

Dethleffsin GENERATION Scandinavia -erikoismallit on suunniteltu erityisesti Pohjoismaita varten. Niinpä vakiovarusteet on valittu niin mukavuuttasi kuin talvikäyttöäkin silmällä pitäen – ja myös design on huippuluokkaa.

GENERATION Scandinavia -mallien kattavien vakiovarusteiden ansiosta saat rahoillesi vastinetta. Tutustu näiden valmiiksi varusteltujen vaunujen mahtaviin etuihin, joista niin kaksin lomailevat kuin myös perheet löytävät omansa.

NOMAD - Kokemus tuo varmuutta

Nomad on jo vuosien ajan ollut yksi asiakkaidemme suosikeista. Sen tyylikkäät sisätilat, kattava vakiovarustelu ja monet hienostuneet yksityiskohdat vakuuttavat vaativankin matkailijan. Etsitpä sitten kapeaa vaunua vedettäväksi tai suurta kaksiakselista lomakotia – Nomad tarjoaa laajan valikoiman huolellisesti suunniteltuja malleja kahdestaan matkustaville. Mutta myös yllätysvieraille järjestyy aina helposti nukkumapaikka.

Nomadin kanssa matkanteko on erityisen leppoisaa. Korkealaatuinen merkkialusta, Octagon-iskunvaimentimet, AKSvarmuuskytkin ja itsestään säätyvät AL-KOn AAA-jarrut täydentävät toisiaan optimaalisesti huolehtien aktiivisesta ajoturvallisuudesta. Ympärivuotista käyttöä varten Nomad-mallit on varustetty lattialämmityksellä sekä 250-leveät mallit nestekeskuslämmityksellä.

Exclusiv - Viiden tähden matkailua

Exclusiv-malliston ansiosta voit viettää lomasi aivan lähellä luontoa, silti tippaakaan tyylistä tai mukavuudesta tinkimättä. Laadukkaat materiaalit, taidokkaasti viimeistellyt yläkaapistot, himmennettävä, epäsuora valaistus sekä monet kauniit pikku yksityiskohdat ovat ilo silmälle. GourmetPlus-keittiössä ruoanlaitto on todellinen nautinto. Himmennettävä valaistus ja istuinryhmän mukavasti niskaa tukevat lisätyynyt tekevät oleskelutilasta viihtyisän ja kutsuvan. Vaunun ulkopuolella tunnelmaa luo koko sivuseinän levyinen valaistu kromilista. Exclusiv on oikea valinta sinulle, joka arvostat matkailussa mukavuutta.


Dethleffs matkailuvaunut 2020 esite

Dethleffs Generation ja Generation Skandinavia 2020 esite

Dethleffs Generation ja Generation Skandinavia 2020 tekniset tiedot ja hinnasto
Valmistajan suomenkieliset sivut

×