Ajoneuvomyyjä

Vahva kasvu kertoo luotettavuudesta ja hyvästä maineestamme. Haemme myyntihenkistä, vastuullista, positiivisen ja energisen elämänasenteen omaavaa henkilöä nuorekkaaseen, sitoutuneeseen, välittävään ja oikeudenmukaiseen työyhteisöömme.

Työtehtäviisi kuuluvat uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen sekä lisävarusteiden myynti. Asiakaspalvelua myymälässä, puhelimitse sekä sähköpostitse. Tärkeä osa työtä on tarjousten laatiminen sekä myyntikampanjoiden hyödyntäminen myyntityössä. 

Odotamme sinulta aitoa asiakashenkisyyttä sekä hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuja, jotka luovat pohjan kannattavalle ja pitkäikäiselle asiakassuhteelle. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja halu kehittyä sekä kyky hyödyntää tietotekniikkaa ja järjestelmiämme työssäsi. Arvostamme alan kokemusta ja ruotsin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kuukausipalkan ja vastuullisen ja itsenäisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. 

Lähetä hakemuksesi 30.3.2020 mennessä allaolevalla lomakkeella tai osoitteeseen antti.tokola@caravanlandia.fi. Pidä kiirettä – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Antti Tokola, p. 040 412 8748, antti.tokola@caravanlandia.fi. 

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Täytä tietosi ja tule mukaan

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Arvomme

  Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

  Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

  Me välitämme

  Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

  Olemme luotettavia

  Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

  Toimimme oikeudenmukaisesti

  Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

  Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

  Tarjoa ajoneuvoa nyt