fbpx

Ajoneuvomyyjä Lempäälä

Oletko jo valmis myynnin ammattilainen tai oma-aloitteinen ja ahkera tekijä, joka haluaa kehittyä hyvässä valmennuksessa? Onko sinulla asenne kohdillaan ja halu tulla huippuluokan asiakaspalvelijaksi? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä yhdessä Suomen suurimmista ja johtavista caravan-alan liikkeistä!

Toimipisteemme sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Huoltopalveluiden lisäksi myymme sekä uusia että käytettyjä ajoneuvoja. Uusissa ajoneuvoissa edustamme Suomessa Erwin Hymer Groupin merkkejä Bürstneriä, Dethleffsiä, Hymeriä ja Sunlightia sekä Kabe- ja Adria-merkkejäj. Toimipisteesi tulisi olemaan Caravanlandia Lempäälän piste.

Meillä on töissä huippuporukka, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja jokaisen työpanoksella on merkitystä. Tästä todisteena huhtikuussa tehty henkilöstön tyytyväisyyskysely, jossa Caravanlandian arvosana suositeltavana työnantajana oli 9,6 (asteikko 1-10).

Työtehtäviisi kuuluvat uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen sekä lisävarusteiden myynti. Asiakaspalvelu myymälässä, puhelimitse sekä sähköpostitse.

Odotamme sinulta aitoa asiakashenkisyyttä sekä hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuja, jotka luovat pohjan kannattavalle ja pitkäikäiselle asiakassuhteelle. Energisyyttä, intohimoa myyntiin sekä innokkuutta. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja halu kehittyä sekä kyky hyödyntää järjestelmiämme työssäsi. Myyntikokemus katsotaan eduksi mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kuukausipalkan, modernit työtilat (mm. kuntosali) ja vastuullisen sekä itsenäisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi  alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen janne.luokkala@caravanlandia.fi. Pidä kiirettä – paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Janne Luokkala, p. 040 561 7744, janne.luokkala@caravanlandia.fi. Tai Lempäälä Myyntipäällikkö Topias Rentola P. 050 473 7007

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Täytä tietosi ja tule mukaan

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Arvomme

  Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

  Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

  Me välitämme

  Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

  Olemme luotettavia

  Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

  Toimimme oikeudenmukaisesti

  Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

  Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

  Tarjoa ajoneuvoa nyt