fbpx

Servicerådgivare / reservdelsförsäljare

Vi är ett av Finlands största företag som säljer husbilar, fritidstillbehör och servicetjänster. Vi erbjuder arbete i ett stadigt och tvåspråkigt företag som ser positivt på framtiden!

I arbetet ingår kundbetjäning, försäljning av reservdelaroch tillbehör. att ta emot och överlåta servicearbeten, garantiärenden och telefon- och datorarbete.

Vi uppskattar att du är serviceinriktad, har organisationsförmåga, kan arbeta bra i team och har kunskaper i det svenska och finska spräket. Kännedom om teknik ses som fördel, men är ej nödvändigt.

Mer information om uppgiften på Antti Tokola, tel 040 412 8748. Skynda dig – platsen kommer att fyllas så snart en lämplig person hittas.

Ansökningar senast 15.9.2020 antti.tokola@caravanlandia.fi.

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Täytä tietosi ja tule mukaan

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Arvomme

  Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

  Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

  Me välitämme

  Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

  Olemme luotettavia

  Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

  Toimimme oikeudenmukaisesti

  Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

  Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

  Tarjoa ajoneuvoa nyt