Caravanlandiaan VALOKUVAAJAKSI

Oletko positiivinen, reipas, innokas ja hyvän elämänasenteen omaava henkilö? Hyvä, sillä meillä on sinulle töitä. Tervetuloa töihin yhteen Suomen johtavista caravanalan liikkeistä.

Caravanlandia Oy on yksi Suomen johtavista ja suurimmista caravanalan liikkeistä. Meillä on toimipisteet Kokkolassa ja pian myös Lempäälässä aivan Ideaparkin läheisyydessä. Meillä on huippuporukka töissä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja jokaisen työpanoksella on merkitystä.

 

Oletko sinä etsimämme VALOKUVAAJA kasvavaan joukkoomme?

 

Tehtäviisi kuuluu myyntiin tulevien ajoneuvojen kuvaaminen, speksien ottaminen, kuvien muokkaaminen ja rekisterin ylläpitäminen ja päivittäminen.

 

Olet ahkera ja hyvä tyyppi, ja sinulla on jonkinlaista kokemusta valokuvauksesta, videokuvauksesta ja niihin liittyvistä käsittelyohjelmista. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä usein hommia on myös asiakaspalvelussa ja muutenkin työssä pyöritään tiloissa missä ollaan asiakkaiden kanssa. Kiinnostuksen ja taitojen mukaan on mahdollisuus osallistua myös digimarkkinointiin ja somekanavien hoitoon.

 

Toimipisteesi on Caravanlandian uudessa toimipisteessä Lempäälässä, Ideaparkin lähellä sijaitsevassa Realparkissa. Uusissa tiloissa käytössäsi on mm. hyvin varusteltu kuntosali ja sauna.

Tietämys tai käyttökokemus matkailuautoista tai -vaunuista nähdään etuna.

Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen ja pääset osaksi nuorekasta tiimiä, jonka tavoitteena on mullistaa matkailuajoneuvojen myynti ja -huolto Suomessa.

Tarjoamme sinulle

 • Hyvän ja rennon työyhteisön, jossa hommia tehdään hymyssä suin yhdessä ja hyvässä hengessä
 • Vakituisen työsuhteen
 • Säännöllisen ja varman palkan
 • Vakavaraisen talon edut
 • Oma kuntosali vapaasti käytettävissä

Tule töihin huipputiimiin!

Lähetä hakemuksesi alta löytyvällä lomakkeella.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Tokola 040 412 8748  ja yksikönpäällikkö Kari Pannula 050 473 7007

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Täytä tietosi ja tule mukaan

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Arvomme

  Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

  Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

  Me välitämme

  Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

  Olemme luotettavia

  Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

  Toimimme oikeudenmukaisesti

  Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

  Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

  Tarjoa ajoneuvoa nyt