Bürstner matkailuautot

Bürstner kuuluu Euroopan johtaviin matkailuvaunu- ja -autovalmistajiin. Johtoajatuksena Bürstnerillä on: Bürstnerillä liikkuessaan täytyy tuntea rajatonta nautintoa. Tällä periaatteella on kaikissa malleissa toteutettu ideat, konseptit ja panostukset.

Intohimo muodostuu detaljeista

Tunnetusti korkea laatumme on modernin tuotantoprosessin ansiota – ja ihmisten, jotka suurella huolella ja rakkaudesta detaljeihin tekevät työtä.

Käytössä on Bürstnerin moderni tietokonetekniikka ja miltei 30 vuoden kokemus matkailuautojen valmistamisessa. Jokainen malli tehdään ensin virtuaalisesti pienintä yksityiskohtaa myöten.

Koska Bürstnerille kelpaa vain kaikkein paras, insinöörimme etsivät jatkuvasti optimaalisia ratkaisuja. Haluamme olla tulevaisuudessakin johtava matkailuautojen valmistaja – ja yllättää kerta toisensa jälkeen innovatiivisilla ideoilla.

Rajatonta nautintoa

Oletpa nuori tai nuorekas – huomaat pian: Bürstneristä ei puutu mitään! Elegantista sisädesignista nautittavaan nukkumismukavuuteen. Ota “Rajatonta nautintoa“ uudeksi standardiksi matkoillasi.

TravelVan

Kompaktit mitat, monikäyttöinen, pieni budjetti. Tästä alkaa liikkuva asumisentuntua-loma.

Caravanlandia tarjoaa matkailuautot ja asuntovaunut yli 15 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme matkailuajoneuvoille aina myös kattavat kuntotarkistukset.

Haluamme jokaisen uuden ja vanhan karavaanariin löytävän matkailuajoneuvon, joka mahdollistaa onnistuneen matkan!