fbpx

Matkailuajoneuvokaupat helposti ja nopeasti kotisohvalta

Matkailuajoneuvojen etäkauppa on nostanut suosiotaan räjähdysmäisesti, ja se on nykyään houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat tehdä kaupat mahdollisimman sujuvasti paikasta riippumatta.

Etäkauppa Caravanlandialla

Meiltä ajoneuvon hankinta etänä on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Voit tehdä kaupat vaikka omalta kotisohvaltasi ja tarvittaessa toimitamme ajoneuvon kotipihaasi. Näin ostat etänä Caravanlandialta:

  1. Ota yhteyttä myyntimme. Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä. Meille käy puhelut, viestit, sähköpostit ja lomakkeet. Katso täältä yhteystietomme.
  2. Sovi videoesittely. Autamme sinua sopivan ajoneuvon löytämisessä. Saat halutessasi kattavan videoesittelyn sinua kiinnostavasta ajoneuvosta. Caravanlandian ammattitaitoinen myyjä esittelee sinulle tarkasti ajoneuvon tiedot ja kunnon.
  3. Hoidamme paperityöt. Hoidamme puolestasi kaikki ajoneuvon rekisteröintiin ja vakuuttamiseen liittyvät paperityöt. Kiitelty kokonaispalvelumme helpottaa prosessiasi: sinun ei tarvitse lähteä erikseen asioimaan katsastuskonttoriin tai vakuutusyhtiöön.
  4. Kotiintoimitus. Ajoneuvo voidaan tapauskohtaisesti toimittaa sinulle vaikka kotipihaasi. Voit koeajaa ja tutustua rauhassa ajoneuvoosi.
CTA viiva

Löydä uusi ajoneuvosi jättivalikoimasta

Lähes 300 matkailuajoneuvoa

Katso valikoima
CTA hahmo

Usein kysytyt kysymykset

 

1. Miten voin tutustua matkailuajoneuvoon etäkaupassa?

Ota yhteyttä myyjään ja pyydä kattava videoesittely sinua kiinnostavasta matkailuajoneuvosta.

2. Onko etäkaupalla mahdollista vaihtaa ajoneuvoa?

Kyllä. Kun uusi matkailuajoneuvo on löytynyt, voit tarjota omaasi vaihdossa.

3. Miten toimitus ja kuljetus järjestetään?

Ajoneuvo voidaan tapauskohtaisesti toimittaa sinulle vaikka kotipihaasi. Samalla voimme ajaa mahdollisen vaihtoajoneuvon pois.

4. Mitä tapahtuu, jos en ole tyytyväinen ostokseeni?

Ota yhteyttä kaupat tehneeseen myyjään ja katsotaan yhdessä tilanteeseen paras mahdollinen ratkaisu.

5. Voinko saada rahoitusta matkailuauton ostoon etäkaupassa?

Kyllä. Etäkauppa on täysin samanlainen prosessi kuin normaalikin kaupankäynti.