Kolarikorjaus - Caravanlandia

Matkailuautojen ja -vaunujen kolarikorjaus

Meidän oma Caravanservice tekee kolarikorjauksen kaiken merkkisiin matkailuautoihin ja matkailuvaunuihin. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Kaikki vahinkotarkastuksista ja korjauskustan­nusarvioista itse korjaukseen

Kävikö vahinko? Olemme toimintamme aikana nähneet monenlaisia vaurioita saaneita matkailuautoja ja matkailuvaunuja. Vahingon sattuessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Teemme vahingoittuneelle matkailuajoneuvolle vahinkotarkastuksen sekä annamme korjauskustannusarviot vakuutusyhtiötä varten. Mikäli vakuutuksesi ei kata vauriota, kauttamme on saatavilla jopa 30kk koroton rahoitus kolarikorjauksille.

Jos vahinko sattuu, kannattaa ensimmäisenä huolehtia, ettei lisävahinkoja pääse syntymään. Esimerkiksi erilaisten korivaurioiden yhteydessä kannattaa varmistaa, ettei matkailuautosi tai asuntovaunusi rakenteisiin pääse enempää vettä, jolloin vahinkoa voitaneen rajata ja kolarikorjauksen hinta on mahdollisesti pienempi.

Esimerkiksi erikoisosaamista vaativien pitkien vaunujen ja autojen peltien ja seinien vaihtoihin tuodaan ajoneuvoja pitkänkin matkan takaa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Varmista oman ajoneuvosi korjauksen onnistuminen ja ota yhteyttä.

Oksan tekemä jälki kylkipeltiin

Tyypillinen oksan tms. tekemä jälki kyltipeltiin. Tapauskohtaisesti voidaan paikkakorjata tai joissain tapauksissa vaihdetaan koko kylkipelti.

Matkailuauton kyljen vaihtaminen

Tämän auton vasen kylki oli vaurioitunut pahoin tulipalossa. Autoon vaihdettiin koko toinen kylki.

Matkailuauton keulaelementti

Tähän täysintegroituun autoon vaihdoimme koko keulaelementin.

Matkailuvaunun korivaurio

Vaurioituneet ylä- ja alapellit.

Esa Karppinen

Työnjohto, ajanvaraus