fbpx

Matkailuautojen ja -vaunujen kolarikorjaus

Caravanlandian oma huoltopalvelu tekee kolarikorjauksia matkailuautoihin ja matkailuvaunuihin merkkiriippumattomasti. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Kolarikorjaus matkailuautoille – ja vaunuille

 

Kävikö vahinko? Ei huolta – Caravanlandian huolto palvelee vahinkotarkastuksesta ja kustannusarviosta aina korjaukseen saakka. Huolehdi ensimmäisenä, että matkailuautollesi tai -vaunullesi ei pääse aiheutumaan lisävahinkoja. Esimerkiksi korivaurioiden suhteen kannattaa varmistaa, ettei rakenteisiin pääse vettä.

Toimi näin vahingon sattuessa

  • Vahingon sattuessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Ota yhteyttä Caravanlandian huollon työnjohtoon: puh. 050 551 3619.
  • Sovitaan yhdessä aika matkailuauton tai -vaunun vahinkotarkastukseen, jotta saat korjauskustannusarviot vakuutusyhtiötäsi varten.
  • Mikäli vakuutuksesi ei kata vauriota, kauttamme on saatavilla jopa 30 kuukauden koroton rahoitus kolarikorjausta varten.

Caravanlandian ammattilaiset korjaavat vuosittain satoja vaurioita. Mittavan kokemuksemme ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme palvelemaan karavaanareita parhaalla mahdollisella tavalla.

Caravanlandian huollon yleisimmät vauriokorjaukset TOP4

1. Puskurit ja helmat: Yleisimpiä korjauksen syitä ovat etu- tai takapuskurin sekä helmojen korjaukset, joiden taustalla on asuntoautolla tai -vaunulla peruuttaminen tai kääntyminen ahtaissa olosuhteissa.

2. Sivuikkunat ja kattoluukut: Toiseksi yleisin Caravanlandian huollon vauriokorjaus koskee sivuikkunoita ja kattoluukkuja, jotka ovat epähuomiossa jääneet ajoon lähdettäessä raolleen ja lähtevät irti vastaantulevan raskaan liikenteen aiheuttaman ilmanpaineen voimasta.

3. Kyljet ja keula: Matkailuajoneuvon keulan ja kylkien yleisimmät korjaamisen syyt ovat erilaiset painaumat ja naarmut, joita syntyy esimerkiksi kesän myrskytuulien vuoksi. Keula tai asuntoauton kylki tai keula on viisainta vaihtaa kokonaan esimerkiksi silloin, jos jokin kappale on lävistänyt sen kokonaan.

4. Katon korjaaminen ja kattopeltien vaihtaminen: Katon vaurioituminen voi johtua esimerkiksi kaatuneesta puusta, pudonneesta oksasta tai vanhempien asuntovaunujen ja matkailuautojen kohdalla peltiä vahingoittaneesta raekuurosta. Nykyään ajoneuvoissa on lasikuitupinnoite, joka kestää raekuurot.

Puskureiden kolarikorjaus

Yleisimpiä korjauksen syitä ovat etu- tai takapuskurin sekä helmojen korjaukset. Kuvassa vaihdetaan takapuskurin kulmapalaa.

Matkailuauton keulaelementti

Asuntoauton keula on viisainta vaihtaa kokonaan esimerkiksi silloin, jos jokin kappale on lävistänyt sen kokonaan.

Kattoluukun vaihtaminen

Kattoluukkujen vaihtaminen on tuttua puuhaa Caravanlandia kolarikorjauksen tiimille. Matkaan lähdettäessä kattoluukut saattavat jäädä vahingossa auki ja repeytyä ilmanpaineen voimasta.

Asuntovaunun kyljen vaihtaminen

Asuntovaunun kylkiä korjataan usein painaumien tai naarmujen takia – isoimmissa vaurioissa kylkipelti vaihdetaan kokonaan.

Sivuikkunan vaihtaminen

Sivuikkunan vaihtamiseen ei kannata ryhtyä kotikonstein, jotta uusi ikkuna saadaan varmasti tiivistettyä asianmukaisesti.

Oksan tekemä jälki kylkipeltiin

Tyypillinen oksan tms. tekemä jälki kylkipeltiin. Tapauskohtaisesti voidaan paikkakorjata tai joissain tapauksissa vaihdetaan koko kylkipelti.

Matkailuauton kyljen vaihtaminen

Tämän auton vasen kylki oli vaurioitunut pahoin tulipalossa. Autoon vaihdettiin koko toinen kylki.

Matkailuvaunun korivaurio

Vaurioituneet ylä- ja alapellit.

Sovi aika vahinkotarkistukselle

Caravanlandian huoltopalvelu on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, jonka ammattilaiset korjaavat vuosittain satoja vaurioita.

Ilkka Niemi-Korpi

Kokkola: Huoltoneuvoja, kolarikorjaukset

050 551 3602 Whatsapp Sähköposti
Timo Tammeslehto

Lempäälä: Huoltoneuvoja, kolarikorjaukset

Suomi, Englanti

050 466 7050 Whatsapp Sähköposti