fbpx

Matkailuautojen ja -vaunujen lisäturva


Lisäturvaan kuuluvissa korjauksissa hoidamme laskun suoraan korjaamon kanssa! Rikkoutumistapaukset käsitellään nopeasti

— useimmiten korvauspäätös tehdään heti puhelinkeskustelun aikana!

Lisäturva suojaa yllättäviltä korjauskustannuksilta eikä
sinun tarvitse maksaa laskua itse

1.

Huoletonta ajoa

2.

Turvaa hankinnallesi

3.

Säästä rahaa

Matkailuautoille

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka

Laturi, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, moottorin johtosarja, moottorin ohjausyksikkö, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö, voimansiirron ohjausyksikkö, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR-venttiili), käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, virtalukko, rattilukko, sähkötoimisen peilin kytkin ja moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottori (ei ajovalopesuri) ja pyyhkimen moottori. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Anturit

Öljynpaineen anturi, lämpöanturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, lambda-anturi, nox-tunnistin, öljymäärä anturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen tunnistin, paine-erotunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, painekytkin. Ilmastoinnin putket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ja elektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdytyspuhallinmoottori, moottorin jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja -moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde, ohjauspyörän säätömekanismi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Varustelu (asunto-osa)

 • Lämminvesijärjestelmä: lämminvesivaraaja, termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
 • WC/jätevesijärjestelmä:pumppu, huuhtelukokoonpano.
 • Tuorevesijärjestelmä: vesipumppu, vesisäiliö, vesihana.
 • Ilmastointi: kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli.
 • Liesi ja uuni: Poltin, piezosytytin, magneettiventtiili
 • Lämmitysjärjestelmä: poltin, sytytin, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, piirikortti, lämmönvaihdin, lämmönvaihtimen pumppu
 • Jääkaappi: Poltin, suutin, piezosytytin, käyttöpaneeli, piirikortti, magneettiventtiili, kylmä koneikko
 • 12 v-sähköjärjestelmä: Akku, laturi
 • 230 v-sähköjärjestelmä: Sähkökeskus, laturi

Eristeet, tiivisteet, letkut ja putket vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turvalaitteet

Turvatyynyt, törmäystunnistimet, turvatyynyn johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspylvään kosketinrulla.

Matkailuvaunuille

Varustelu

 • Lämminvesijärjestelmä: lämminvesivaraaja, termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
 • WC/jätevesijärjestelmä: pumppu, huuhtelukokoonpano.
 • Tuorevesijärjestelmä: vesipumppu, vesisäiliö, vesihana.
 • Ilmastointi: kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli.
 • Liesi ja uuni: Poltin, piezosytytin, magneettiventtiili
 • Lämmitysjärjestelmä: poltin, sytytin, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, piirikortti
 • Jääkaappi: Poltin, suutin, piezosytytin, käyttöpaneeli, piirikortti, magneettiventtiili, kylmä koneikko
 • 12 v-sähköjärjestelmä: Akku, laturi
 • 230 v-sähköjärjestelmä: Sähkökeskus, laturi

Eristeet, tiivisteet, letkut ja putket vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Alusta

Akseli, työntöjarru: kuulakytkin, sisäputki, vaimennin, käsijarrukahva, turvavaijeri, kumipalje, helat.

Lisäturvien hinnasto

Matkailuautot 799 € / 1599 €
Voimassaoloaika 12 kk/ 24 kk / 20.000 / 40.000 km
Vaatimukset: Ikä max 10 v ja alle 150 tkm ajettu ( 24 kk ikä max 8 v ja alle 100 tkm ajettu)
Omavastuu 200 € / vikatapaus

Matkailuvaunut 499 € / 999 €
Voimassaoloaika 12 kk / 24 kk
Vaatimukset: Ikä max 12 vuotta / 10 vuotta
Omavastuu 200 € / vikatapaus

Ehdot
Voimassaolon edellytyksenä on auton/vaunun huolto-ohjelman noudattaminen. Caravanlandia vastaa vikakohtaisesti korjauksista 200 € ylittävältä osuudelta 3000 euroon asti. Asiakkaan omavastuuosuus maksetaan lähtökohtaisesti työn suorittavalle korjaamolle. Caravanlandia pidättää oikeuden tarvittaessa korjauttaa auto vastaavilla käytetyillä osilla. Ostajalla on velvollisuus ryhtyä heti ennaltaehkäiseviin toimiin vahinkojen minimoimiseksi vian havaittuaan. Ostajan on välittömästi vian ilmetessä (ennen korjausta) oltava yhteydessä Caravanlandia-liikkeeseen / myyjään.

 

Yleisimmät asiat joita Caravanlandian lisäturva ei kata
Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, ala- ja yläpallonivelet, pakoputki, katalysaattori ja hiukkassuodatin, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kytkin kokonaisuudessaan, kumipuslat, airbag/turvatyynyjärjestelmät, suutin/pumppusuutin, lisäainejärjestelmät-, kuten AdBlue tai vastaavat, avaimet, jäätymisvauriot

CTA viiva

Selaa ajoneuvoja

Se on helppoa. Kirjoitat vain ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo