fbpx

Matkailuautojen ja -vaunujen myynti ja vaihto

Caravanlandian käytettyjen matkailuautojen, retkeilyautojen ja asuntovaunujen valikoima on Suomen laajin. Ammattitaitoiset myyjät auttavat vuosittain satoja karavanaareita löytämään tarpeisiinsa sopivan käytetyn tai uuden matkailuauton tai -vaunun. Haluamme, että kaupankäynti olisi mahdollisimman helppoa alusta loppuun. Hoidamme paperityöt puolestasi ja toimitamme ajoneuvon tapauskohtaisesti vaikka kotipihaasi.

Laajin valikoima

Huippuluokan palvelu

Hoidamme kaiken

Caravanlandian matkailuajoneuvokauppa on alusta asti perustunut reiluun ja rehelliseen kaupankäyntiin. Asiakkaillemme on usein elämys saapua Kokkolan tai Lempäälän liikkeeseemme – Suomen laajin valikoima on yllätys. Tarjontaamme kuuluu suuri määrä erilaisia uusia ja käytettyä matkailuautoja tai -vaunuja koko ajan. Varastossa on jopa 300 eri vaihtoehtoa.

Matkailu- tai retkeilyauton sekä asuntovaunun ostaminen on helppoa myös etänä!

Meiltä ajoneuvon hankinta on helppoa kuin heinänteko. Voit tehdä kaupat omalta kotisohvaltasi ja tarvittaessa toimitamme ajoneuvon kotipihaasi. Näin ostat etänä:

  1. Ota yhteyttä myyntimme. Valitsi sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä. Meille käy puhelut, viestit, sähköpostit, lomakkeet, whatsappit jne. Katso täältä yhteystietomme.
  2. Saat halutessasi kattavan videoesittelyn kiinnostavasta kohteesta. Caravanlandian myyjä esittelee sinulle tarkasti ajoneuvon tiedot ja kunnon.
  3. Tee kaupat etänä. Paperiasiat voi hoitaa sähköisesti tai perinteisesti paperisena.
  4. Ajoneuvo voidaan tapauskohtaisesti toimii sinulle vaikka kotipihaasi. Voi koeajaa ja tutustua rauhassa ajoneuvoosi

Lue lisää etäkaupasta täältä

Hoidamme kaiken rekisteröinneistä vakuutuksiin saakka

Hoidamme puolestasi kaikki ajoneuvon rekisteröintiin ja vakuuttamiseen liittyvät paperityöt vaihdon ja myynnin yhteydessä. Kiitelty kokonaispalvelumme helpottaa prosessiasi: sinun ei tarvitse lähteä erikseen asioimaan katsastuskonttoriin tai vakuutusyhtiöön.

Matkailuajoneuvon luovutus

  • Kirjaudu osoitteessa www.traficom.fi Oma asiointi -palveluun ja luo varmenne ajoneuvollesi.
  • Ota varmennekoodi mukaan ajoneuvon luovutukseen. Näin pystymme hoitamaan puolestasi ajoneuvon rekisteröinnin ja vakuutuksen siirron.
  • Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan rekisteröintitodistuksen ilmoitusosan.

Uuden matkailuajoneuvon paperityöt

  • Hoidamme puolestasi uuden matkailuajoneuvon vakuutuksen ja rekisteröinnin. Voimme tehdä vakuutuksen mihin tahansa vakuutusyhtiöön.
  • Vakuutus ja rekisteröinti astuvat voimaan välittömästi.
CTA viiva

Tutustu myynnissä oleviin matkailuajoneuvoihin

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo