fbpx

Uudet ja käytetyt matkailuautot

Löydä suosikkisi valikoimastamme – heti saatavilla jättimäärä matkailuautoja. Voit hyödyntää edullista rahoitusta tai tarjota omaasi vaihdossa. Edustamiamme uusia matkailuautomerkkejä ovat Dethleffs, Hymer, Bürstner ja Sunlight. Käytettyjen asuntoautojen valikoimasta löydät aina hyväkuntoiset ajoneuvot.

Vieraile liikkeissämme tai osta matkailuauto kokonaan etänä kotiintoimituksella!

Kaupanteko on tehty mahdollisimman helpoksi

Vuosittain sadat karavaanarit löytävät meiltä tarpeisiinsa sopivan uuden tai käytetyn matkailuauton. Haluamme, että kaupankäynti olisi mahdollisimman sujuvaa alusta loppuun. Autamme sopivan ajoneuvon löytämisessä, hoidamme kaikki paperityöt puolestasi ja toimitamme ajoneuvon tapauskohtaisesti vaikka kotipihaasi.

Edullinen rahoitus ja lisäturva

Tarjoamme edullisen, joustavan ja turvallisen rahoituksen matkailuautokaupoillesi. Saat kauttamme rahoituksen ilman vakuuksia ja takaajia – ja jopa ilman käsirahaa. Kokeile rahoituslaskuriamme!

Lisäturva suojaa yllättäviltä korjauskustannuksilta eikä sinun tarvitse maksaa laskua itse. Lisäturvaan kuuluvissa korjauksissa hoidamme laskun suoraan korjaamon kanssa. Rikkoutumistapaukset käsitellään nopeasti — useimmiten korvauspäätös tehdään heti puhelinkeskustelun aikana!

Ostamme matkailuautoja

Voit myös myydä ajoneuvosi meille. Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Pyydä tarjous!

”Caravanlandialla palvelu on aina erittäin joustavaa ja huomaavaista” -Mats & Lolan Nyberg
Lue lisää kokemuksia täältä

Matkailuautot

Tyyppi
Korimalli

Pohjaratkaisu
IkäSijaintiVuosimalli

{{ filters[0].selectedVuosimalli[0] }}
{{ filters[0].selectedVuosimalli[1] }}

Hinta

{{ filters[0].selectedHinta[0] }}€
{{ filters[0].selectedHinta[1] }}€