Ostamme matkailuajoneuvoja

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai asuntovaunusi – noudamme sen vaikka kotoasi! Matkailuajoneuvon myyminen Caravanlandialle on nopea ja helppo prosessi, joka ei vie aikaa eikä vaivaa, ja on aina turvallinen.

Muuta matkailuautosi tai asuntovaunusi rahaksi helposti ja nopeasti!

Avaimet käteen -ostopalvelumme on saanut paljon kiitosta asiakaskunnaltamme: me hoidamme kaiken. Käytännössä matkailuajoneuvonsa meille myyvän henkilön ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä sopimus, luovuttaa ajoneuvo sekä sen avaimet ja kertoa tilinumero. Hoidamme kaikki ajoneuvon omistajan vaihtamiseen ja vakuutuksiin liittyvät paperiasiat.

Palveluumme kuuluu nouto – haemme ajoneuvosi haluamastasi paikasta. Noudamme ajoneuvosi mistä päin Suomea kaikkina vuodenaikoina. Talvikaan ei ole este, tarvittaessa vaihdamme ajoneuvoon talvirenkaatkin siirtoa varten. Matkailuajoneuvon myyminen ei voisi olla helpompaa!

Tarvittaessa voimme neuvotella myös ajoneuvosi loppuvelan lunastamisesta. Älä siis huolehdi, vaikka ajoneuvossasi olisi vielä jäljellä rahoitusta. Voimme maksaa velan rahoitusyhtiöösi ja saat erotuksen joko käteisenä tai tilillesi.

1. Ota yhteyttä

2. Tee kaupat

3. Noudamme ajoneuvon

Ota yhteyttä täyttämällä lomake

Oletko kiinnostunut myymään matkailuautosi, retkeilyautosi tai asuntovaunusi Caravanlandialle mutkattoman Avaimet käteen -ostopalvelumme kautta? Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi, ajoneuvosi rekisterinumero sekä mittarilukema, ja kirjoita viestisi avoimeen kenttään. Otamme yhteyttä!

Lähetä yhteydenottopyyntö

Muuta matkailuautosi tai asuntovaunusi rahaksi

Tarvitsemme jatkuvasti myyntiin hyväkuntoisia matkailuautoja- ja vaunuja (vm. 2010 tai uudempi). Caravanlandialta saat ajoneuvostasi varmasti kilpailukykyisen hinnan. Nopeimmillaan ajoneuvon saa myytyä saman vuorokauden aikana.

Kokemuksemme mukaan matkailuauton tai asuntovaunun myyminen tulee tyypillisesti ajankohtaiseksi esimerkiksi elämänmuutosten yhteydessä, iän karttuessa tai muutettaessa omakotitalosta pienempään asuntoon, jolloin ajoneuvolle ei ole riittävää säilytystilaa. Ajoneuvon arvo laskee käyttämättömänä, mutta vaunu tai auto saattaisi saada uudet turvalliset kilometrit uusien omistajien käytössä.

CTA viiva

Selaa ajoneuvoja

Se on helppoa. Kirjoitat vain ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo