fbpx

Ostamme matkailuajoneuvosi

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai asuntovaunusi – noudamme sen vaikka kotoasi! Matkailuajoneuvon myyminen Caravanlandialle on nopea ja helppo prosessi, joka ei vie aikaa eikä vaivaa, ja on aina turvallinen.

1. Ota yhteyttä

2. Tee kaupat

3. Noudamme ajoneuvon

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla

Voit ottaa yhteyttä ja tarjota autoasi monella eri tavalla. Valitse sinulle sopivin tapa:

  • Täyttämällä alta löytyvä yhteydenottolomake
  • Lähetä viesti Whatsapissa
  • Lähetä sähköpostia
  • Soittamalla
Antti Tokola

Ostojohtaja

Suomi, English

040 412 8748 Whatsapp Sähköposti
Anton Tokola

Ostopäällikkö

Suomi

040 575 9972 Whatsapp Sähköposti
Eemil Kellokoski

Ostaja

Suomi, English

0505700212 Whatsapp Sähköposti
Ilkka Ekdahl

Ostaja

Suomi, Svenska, English, Deutsch

0505513620 Whatsapp Sähköposti

Lähetä yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Muuta matkailuajoneuvosi rahaksi helposti ja nopeasti!

Tarvitsemme jatkuvasti myyntiin hyväkuntoisia matkailu- ja retkeilyautoja! Avaimet käteen -ostopalvelumme on saanut paljon kiitosta asiakaskunnaltamme: Hoidamme kaikki ajoneuvon omistajan vaihtamiseen ja vakuutuksiin liittyvät paperiasiat.

Käytännössä matkailuajoneuvon myyminen meille tapahtuu seuraavasti:

  1. Ota yhteyttä
  2. Sovitaan kaupat
  3. Maksamme rahat tilille
  4. Ajoneuvon ja avainten luovutus

Palveluumme kuuluu nouto – haemme ajoneuvosi haluamastasi paikasta. Noudamme ajoneuvosi mistä päin Suomea kaikkina vuodenaikoina. Talvikaan ei ole este, tarvittaessa vaihdamme ajoneuvoon talvirenkaatkin siirtoa varten.

Tarvittaessa voimme neuvotella myös ajoneuvosi loppuvelan lunastamisesta. Älä siis huolehdi, vaikka ajoneuvossasi olisi vielä jäljellä rahoitusta. Voimme maksaa velan rahoitusyhtiöösi ja saat erotuksen joko käteisenä tai tilillesi.

Matkailuajoneuvon myyminen ei voisi olla helpompaa – muuta matkailuajoneuvosi rahaksi nyt!

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia matkailuajoneuvoja ostatte?

Tarvitsemme jatkuvasti myyntiin hyväkuntoisia matkailuautoja ja retkeilyautoja. Ostamme myös henkilö- ja pakettiautoja. 

Miten ostopalvelu toimii?

Aloita ottamalla meihin yhteyttä joko tämän sivun lomakkeella, chat-ikkunalla, soittamalla tai sähköpostilla. Käytännössä matkailuajoneuvonsa meille myyvän henkilön ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä sopimus, luovuttaa ajoneuvo sekä sen avaimet ja kertoa tilinumero. Hoidamme kaikki ajoneuvon omistajan vaihtamiseen ja vakuutuksiin liittyvät paperiasiat. Noudamme myös ajoneuvosi mistä tahansa päin Suomea kaikkina vuodenaikoina.

Kauan ostoprosessi kestää?

Olemme hioneet ostoprosessimme niin sujuvaksi, että nopeimmillaan ajoneuvon saa myytyä jopa saman vuorokauden aikana! Haluamme, että ostopalvelu on asiakkaan näkökulma mahdollisimman nopea, helppo ja turvallinen.

Millainen hinnan saan ajoneuvostani?

Meiltä saat ajoneuvostasi varmasti kilpailukykyisen hinnan. Meillä on huutava pula hyväkuntoisista ajoneuvoista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Noudatteko matkailuajoneuvon?

Kyllä! Palveluumme kuuluu nouto – haemme ajoneuvosi haluamastasi paikasta. Noudamme ajoneuvosi mistä päin Suomea kaikkina vuodenaikoina. Talvikaan ei ole este, tarvittaessa vaihdamme ajoneuvoon talvirenkaatkin siirtoa varten.

Lunastatteko loppuvelan?

Tarvittaessa voimme neuvotella myös ajoneuvosi loppuvelan lunastamisesta. Älä siis huolehdi, vaikka ajoneuvossasi olisi vielä jäljellä rahoitusta. Voimme maksaa velan rahoitusyhtiöösi ja saat erotuksen joko käteisenä tai tilillesi.

Miten omistajan vaihdos tapahtuu?

Kun olemme maksaneet ajoneuvon asiakkaalle, hän luo ajoneuvolle Trafin verkkopalvelussa varmennekoodin, jonka luovuttaa meille. Tuolla koodilla saamme ajoneuvon rekisteröityä meidän omistukseen ja kaikki maksut loppuvat edelliseltä omistajalta. Jos auton omistaa rahoitusyhtiö, niin siinä tilanteessa saamme varmennekoodin rahoitusyhtiöltä, kun olemme loppuvelan heille maksaneet. Jos Trafin verkkopalvelun käyttö on hankalaa, niin yksi vaihtoehto on edelleen käydä hakemassa katsastuskonttorilta rekisteriotteen osa 2, jonka luovuttamalla meille omistajanvaihdos myös onnistuu. Kuljettajamme opastavat teitä tarvittaessa myös tässä asiassa.

CTA viiva

Selaa ajoneuvoja

Katso valikoima

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo