Caravanlandia Rent – Vuokraa matkailuauto tai asuntovaunu

Vuokraa matkailuajoneuvo Caravanlandialta, saat ajoneuvon käyttöön helposti, turvallisesti ja varusteltuna!

Poltteleeko reissukuume perheen tai ystävien kanssa ja etsit siihen sopivaa ajoneuvoa? Caravanlandia tarjoaa matkailuajoneuvon vuokrausta Kokkolassa ja Lempäälässä. Meiltä saat käyttöösi erikokoiset matkailuautot tai näppärän kokoisen matkailuvaunun. Jokainen vuokraamamme ajoneuvo on uusi. Ne ovat tasokkaita hyvin varusteltuja ja takuulla kunnossa. Lisäksi meillä on saatavilla lisäpalveluna runsaasti irtokalusteita / tarvikkeita matkaa varten.

Uuden matkailuajoneuvon käyttö on helppoa ja saat meiltä ennen matkaa kattavan käyttöopastuksen. Matkailuautomme on rekisteröity henkilöautokortilla ajettaviksi (B-kortti). Kotimaassa matkustamisen lisäksi on mahdollista reissata Pohjoismaissa. Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille parkkiin matkasi ajaksi.

Katso tästä vuokrauskalustomme : https://caravanlandia.fi/vuokraus/vuokrauskalusto/

Varaa nyt, kesäkuun vuokrauksista -10 % alennus

Nyt kannattaa olla nopea, parhaat viikot menevät ensin. Koodilla KESÄ23 saat nyt kesäkuun vuokrauksista -10 % alennuksen vuokrauksesta ja myös lisäpalveluista. Tarjous voimassa 15.6.2023 saakka.

CTA viiva

Caravanlandia vuokraus

Poltteleeko reissukuume perheen tai ystävien kanssa ja etsit siihen sopivaa ajoneuvoa? Caravanlandia tarjoaa matkailuajoneuvon vuokrausta Kokkolassa ja Lempäälässä. Meiltä saat käyttöösi erikokoiset matkailuautot tai näppärän kokoisen matkailuvaunun. Jokainen vuokraamamme ajoneuvo on uusi.

Vuokraa tästä
CTA hahmo