040 561 7744
 Kahvitie 40, 67600 Kokkola, , Ruokosmetsäkatu 5 (Avoinna kesäisin), 37570 Lempäälä

Caravanlandia Kokkolassa ja Lempäälän Ideaparkissa

Caravanliike Caravanlandia ilmakuva Kokkolan liikkeestä

Aloita elämys käymällä liikkeessämme Kokkolassa tai kesämyymälässämme Lempäälän Ideaparkissa. Saat hyväksi kehuttua palveluamme, joka on alusta asti perustunut reiluun ja rehelliseen kaupankäyntiin.

Meille on tärkeää, että kaupanteko on molemmille osapuolille helppo ja mukava tapahtuma. Korostamme palvelun tärkeyttä niin myynnissä kuin huollossamme.

Hyvällä työmotivaatiolla luomme mukavan ilmapiirin, jotta sinun on mukava tulla tutustumaan ajoneuvoihin ja tarvikevalikoimiimme.

Laajalla alueella tunnetut huoltopalvelut

Matkailuajoneuvojen huoltoa

Huoltomme on koettu hyväksi laajalla alueella ja asiakkaita käy pitkienkin matkojen takaa.

Meillä hoituvat asunto-osan huoltojen lisäksi myös moottorin alustahuollot. Vakuutusyhtiöt ovat saaneet huollostamme luotettavan yhteistyökumppanin isompien kolarivaurioiden yllättäessä. Huollon ajaksi voit edullisesti varata sijaisauton.

Saksalaista laatua & suomalaista yhteistyötä

Matkailujoneuvoja sisällä

Merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Bürstner, Dethleffs ja Sunlight.

Tuodessamme maahan vain vahvoja saksalaisia merkkejä, varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Liikeessämme on yli 60 uuden- ja käytetyn matkailuajoneuvon valikoima. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa. Seuraa tiedotuksiamme Facebookissa.

Saatavilla yli 15 000 tuotteen tarvikevalikoima

Asiakkaita

Pääyhteistyökumppanina toimimme saksalaisen Reimon kanssa, joka toimittaa meille suurimman osan laadukkaista tarvikkeista.

Tutustu valikoimiin www.reimo.com/fi

×