Caravanlandia - Sanansa mittainen matkailuajoneuvokauppa

Caravanlandian matkailuautot ja asuntovaunut Kokkolassa

Aloita elämys käymällä liikkeessämme Kokkolassa. Saat hyväksi kehuttua palveluamme, joka on alusta asti perustunut reiluun ja rehelliseen kaupankäyntiin.

Meille on tärkeää, että kaupanteko on molemmille osapuolille helppo ja mukava tapahtuma. Korostamme palvelun tärkeyttä niin myynnissä kuin huollossamme.

Hyvällä työmotivaatiolla luomme mukavan ilmapiirin, jotta sinun on mukava tulla tutustumaan ajoneuvoihin ja tarvikevalikoimiimme. Meille caravanlandialaisille tärkeintä on hyvä matka.

Laajasti tunnetut huoltopalvelut

Huoltomme on koettu hyväksi laajalla alueella ja asiakkaita käy pitkienkin matkojen takaa.

Meillä hoituvat asunto-osan huoltojen lisäksi myös moottorin alustahuollot. Vakuutusyhtiöt ovat saaneet huollostamme luotettavan yhteistyökumppanin isompien kolarivaurioiden yllättäessä. Huollon ajaksi voit edullisesti varata sijaisauton.

Saatavilla yli 15 000 tuotteen tarvikevalikoima

Pääyhteistyökumppanina toimimme saksalaisen Reimon kanssa, joka toimittaa meille suurimman osan laadukkaista tarvikkeista.

Tutustu valikoimiin www.reimo.com/fi.

Saksalaista laatua & suomalaista yhteistyötä

Matkailuautojen ja -vaunujen merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Bürstner, Dethleffs ja Sunlight.

Tuodessamme maahan vain vahvoja saksalaisia matkailuautomerkkejä, varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Liikeessämme on jatkuvasti yli 100 uuden- ja käytetyn matkailuajoneuvon valikoima. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa. Seuraa tiedotuksiamme Facebookissa.

Caravanlandian arvot

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

Hyviä kokemuksia Caravanlandiasta

Asiakaskokemukset

Asiakaskokemukset kuvake

Myy ajoneuvosi meille

Se on helppoa. Kirjoitat vain ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Pyydä tarjous nyt
CTA viivat CTA hahmo