fbpx

Matkailuautot ja asuntovaunut ammattitaidolla

Caravanlandia Oy – Kokemuksen ja luotettavuuden tienraivaaja! Vuodesta 2005 alkaen olemme palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, tarjoten heille laadukkaita matkailuajoneuvoja ja nyt myös käytettyjä henkilöautoja. Meidän palkittu palvelumme on tunnettu ympäri Suomea, ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa olevamme Vuoden Matkailuajoneuvokauppias ja Kokkolan vuoden yritys.

Caravanlandia on vuonna 2005 perustettu lähes 50 vakituista ammattilaista työllistävä yritys. Vuonna 2019 ja 2023 meidän palkittiin Vuoden Matkailuajoneuvokauppiaana. Vuonna 2020 Caravanlandia Oy palkittiin Kokkolan vuoden yrityksenä. Kaiken toimintamme punaisena lankana on reilu ja rehellinen kaupankäynti. Kaupanteon tulee olla molemmille osapuolille mukava ja vaivaton tapahtuma. Palvelemme toimipisteissämme Kokkolassa ja Lempäälässä.

Caravanlandia myy uusia ja käytettyjä asuntoautoja ja matkailuvaunuja, lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia matkailuautojen- ja vaunujen huoltopalveluja. Vaihdossa kelpaavat myös henkilö- ja pakettiautot, veneet, moottoripyörät ja -kelkat. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa – seuraa tiedotuksiamme Facebookissa.

Me Caravanlandiassa ymmärrämme, että auto ei ole vain kulkuväline – se on vapauden symboli. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman ajoneuvoja, jotka vastaavat jokaisen asiakkaamme tarpeita ja toiveita. Etsitpä sitten tilavaa perheautoa, kompaktia kaupunkiautoa tai suorituskykyistä urheiluautoa, meiltä löydät parhaat vaihtoehdot.

Tule käymään Kokkolan tai Lempäälän myymälöissämme ja koe itse Caravanlandian ainutlaatuinen palvelukokemus. Meidän asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi ajoneuvon. Reilu ja rehellinen kaupankäynti on meille sydämen asia, ja haluamme tehdä auton ostamisesta mukavan ja vaivattoman kokemuksen.

Caravanlandia Oy – missä hyvät kaupat kohtaavat erinomaisen palvelun. Tervetuloa tekemään elämäsi parhaat autokaupat!

 

Tutustu valikoimaamme

Merkkivalikoimana Bürstner, Hymer, Dethleffs,  Sunlight, Adria ja Kabe

Matkailuautojen ja -vaunujen merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Bürstner, Hymer, Dethleffs ja Sunlight. Uusimpina edustuksina ovat vaunupuolen markkinajohtajat Kabe ja Adria. Tuomme Suomeen vain laadukkaita   matkailuautomerkkejä ja samalla varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Caravanlandian tarina pähkinänkuoressa

2005
Caravanlandian tarina alkaa, kun poliisina työskennellyt Antti Tokola perustaa entisen kollegansa kanssa yrityksen, joka myy aluksi henkilöautoja sekä matkailuvaunuja. Perustajat näkevät, että Kokkolan alueella on selvä tilaus hyvän palvelun caravankaupalle.

2006
Aluksi yritystä pyöritetään poliisin työn ohessa ja vuonna 2007 Tokola päättää jäädä täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

2007
Janne Luokkala liittyy yritykseen uudeksi omistajaksi ja ottaa vastuulleen myynnin ja markkinoinnin vetämisen. Caravanlandia ostaa paikallisen Kokkolan Caravanhuollon, josta saadaan osaavaa työvoimaa huoltoon. Samana vuonna Caravanlandia muuttaa Höyläämönkadulle, jossa yritys toimii vuoteen 2019 saakka.

2008
Saksalaisen Bürstnerin matkailuautojen edustus alkaa.

2010
Saksalaiset Dethleffsin matkailuautot ja -vaunut  sekä Sunlightin matkailuautot saadaan valikoimiin.

2012
Saksalainen Carthagon edustus alkaa, edustus loppuu vuonna 2013.

2012-2019
Kasvun aikaa. Sekä ajoneuvomyynti että huoltotoiminta kehittyy voimakkaasti. Henkilökunta lisääntyy kahteentoista.

2019
Caravanlandia muuttaa uusiin suurempiin tiloihin Kokkolan Kahvitielle.
Caravanlandia Oy palkitaan Vuoden Matkailuajoneuvo Kauppiaana.

2020
Caravanlandia Oy valitaan Kokkolan Vuoden yritykseksi.

2021
Yritys vahvistaa kasvuaan uusilla omistajilla, hallitusammattilaisilla ja osaajilla.
Huoltoa laajennetaan 8-paikkaiseksi Kokkolan toimipisteessä.
Caravanlandia Oy huomioidaan Kauppalehden Menestyjät 2021 -yrityksenä. Hymer-merkkiedustus alkaa.

2022

Mikko Sinisalo aloittaa Caravanlandia Oy:n uutena toimitusjohtajana.
Caravanlandian uusi toimipiste valmistuu Lempäälässä, Ideaparkin läheisyydessä. Uusina merkkiedustuksina aloitamme Kaben ja Adrian vaunumyynnin. Tarjoamme huoltopalvelut näille merkeille myös matkailuautoihin.

2023

Caravanlandia palkitaan Vuoden Matkailuajoneuvokauppiaana jo toisen kerran. Aloitamme käytettyjen henkilöautojen kaupan.

Katso avoimet työpaikkamme

Huollot ja kolarikorjaus asuntoautoille ja -vaunuille

Kiitelty huolto- ja kolarikorjauspalvelumme on hyvin suosittu – asiakkaita saapuu pitkienkin matkojen takaa. Huollamme matkailuautoista ja asuntovaunuista sekä asunto-osat että alustat. Huollon ajaksi tarjoamme myös edullisia sijaisautoja. Kolarikorjauksen osalta teemme yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa.

Lue lisää huoltopalvelusta

Laadukkaat tarvikkeet karavaanareille

Myymälässämme on ympäri vuoden esillä laadukkaita karavaanareiden suosituimpia ja tarpeellisimpia tarvikkeita, varaosia ja lisävarusteita. Saatavilla on yli 15000 tuotteen tarvikevalikoima, mutta eurooppalaisten tukkureiden, kuten Reimon, kautta pystymme tilaamaan ja toimittamaan kymmeniä tuhansia tuotteita. Matkailuautojen ja asuntovaunujen tarvikkeille saa tarvittaessa jopa 30 kuukauden rahoituksen.

 

Tutustu tarvikevalikoimaan

Caravanlandian arvot

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

CTA viiva

Myy ajoneuvosi meille

Se on helppoa. Kirjoitat vain ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Pyydä tarjous nyt
CTA hahmo