Matkailuautot ja asuntovaunut ammattitaidolla

Caravanlandia palvelee Kokkolan myymälästä koko Suomen karavaanareita yli 15 vuoden kokemuksella. Myymälässämme on jatkuvasti yli sadan uuden tai käytetyn matkailuajoneuvon valikoima. Tervetuloa palveltavaksi!

Caravanlandia on vuonna 2005 perustettu yli 20 vakituista ammattilaista työllistävä yritys. Vuonna 2019 saimme Vuoden Matkailuajoneuvokauppias palkinnon. Vuonna 2020 Caravanlandia Oy palkittiin Kokkolan vuoden yrityksenä. Kaiken toimintamme punaisena lankana on reilu ja rehellinen kaupankäynti. Kaupanteon tulee olla molemmille osapuolille mukava ja vaivaton tapahtuma.

Caravanlandia myy uusia ja käytettyjä asuntoautoja ja matkailuvaunuja, lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia matkailuautojen- ja vaunujen huoltopalveluja. Vaihdossa kelpaavat myös henkilö- ja pakettiautot, veneet, moottoripyörät ja -kelkat. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa – seuraa tiedotuksiamme Facebookissa.

 

Tutustu valikoimaamme

Merkkivalikoimana Bürstner, Hymer, Dethleffs ja Sunlight

Matkailuautojen ja -vaunujen merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Bürstner, Hymer, Dethleffs ja Sunlight. Tuomme Suomeen vain saksalaisia laadukkaita matkailuautomerkkejä ja samalla varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Caravanlandian tarina pähkinänkuoressa

2005
Caravanlandian tarina alkoi, kun poliisina työskennellyt Antti Tokola perusti entisen kollegansa kanssa yrityksen, joka myi alkuun henkilöautoja sekä matkailuvaunuja. Perustajat näkivät, että Kokkolan alueella oli selvästi tilausta hyvän palvelun caravankaupalle

2006
Aluksi yritystä pyöritettiin poliisin työn ohessa ja vuonna 2007 Tokola päätti yksin jäädä täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

2007
Janne Luokkala tuli yritykseen myös omistajaksi ja hänen vastuulla on nykyään myynnin ja markkinoinnin vetäminen. Caravanlandia osti paikallisen Kokkolan Caravanhuollon, josta saimme osaavaa työvoimaa huoltopuolelle. Samana vuonna Caravanlandia muutti Höyläämönkadulle, jossa yritys toimi vuoteen 2019 saakka

2008
Saksalaisen Bürstnerin matkailuautojen edustus alkoi

2010
Saksalaiset Dethleffsin matkailuautot ja -vaunut  sekä Sunlightin matkailuautot valikoimaan

2012
Saksalainen Carthagon edustus alkoi, edustus loppui 2013

2012-2019
Kasvun aikaa. Sekä ajoneuvomyynti että huoltotoiminta kehittyi voimakkaasti. Henkilökunta lisääntyi kahteentoista

2019
Caravanlandia muutti nykyisiin tiloihin Kokkolan Kahvitielle. Samana vuonna Caravanlandia Oy palkittiin Vuoden Matkailuajoneuvo Kauppiaana

2020
Caravanlandia Oy valittiin Kokkolan Vuoden yritykseksi

2021
Voimakasta kasvua. Huoltoa laajennettiin 8-paikkaiseksi.

Katso avoimet työpaikkamme

Huollot ja kolarikorjaus asuntoautoille ja -vaunuille

Kiitelty huolto- ja kolarikorjauspalvelumme on hyvin suosittu – asiakkaita saapuu pitkienkin matkojen takaa. Huollamme matkailuautoista ja asuntovaunuista sekä asunto-osat että alustat. Huollon ajaksi tarjoamme myös edullisia sijaisautoja. Kolarikorjauksen osalta teemme yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa.

Lue lisää huoltopalvelusta

Laadukkaat tarvikkeet karavaanareille

Myymälässämme on ympäri vuoden esillä laadukkaita karavaanareiden suosituimpia ja tarpeellisimpia tarvikkeita, varaosia ja lisävarusteita. Saatavilla on yli 15000 tuotteen tarvikevalikoima, mutta eurooppalaisten tukkureiden, kuten Reimon, kautta pystymme tilaamaan ja toimittamaan kymmeniä tuhansia tuotteita. Matkailuautojen ja asuntovaunujen tarvikkeille saa tarvittaessa jopa 30 kuukauden rahoituksen.

 

Tutustu tarvikevalikoimaan

Caravanlandian arvot

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

CTA viiva

Myy ajoneuvosi meille

Se on helppoa. Kirjoitat vain ajoneuvon rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Pyydä tarjous nyt
CTA hahmo