Caravanlandia työpaikkana

Caravanlandia Oy palkittiin Kokkolan vuoden yrityksenä 2020. Arvoihimme kuuluu välittäminen, luotettavuus, lupausten pitäminen ja oikeudenmukaisuus. Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen – olisitko sinä sopiva tekijä joukkoomme?

Caravanlandia koostuu ahkerasta, aikaansaavasta ja mukavasta asiantuntijaporukasta, jota yhdistää halu mahdollistaa asiakkaidemme hyviä caravanmatkoja. Joukkoon kuuluu muun muassa myyjiä, ostajia, asiakaspalvelijoita sekä huolto- ja korjaamotyöntekijöitä. Vuonna 2021 Caravanlandia työllistää 21 vakituista työntekijää, joista suurin osa on viihtynyt talossa jo kauan. Lisäksi yrityksessä työskentelee muutama osa-aikainen henkilö.

Caravanlandia myy uusia ja käytettyjä asuntoautoja ja matkailuvaunuja sekä lisäksi Caravanlandia tarjoaa kokonaisvaltaisia matkailuautojen- ja vaunujen huoltopalveluja. Vaihdossa kelpaavat myös henkilö- ja pakettiautot, veneet, moottoripyörät ja -kelkat.

Ajoneuvomyyjä

Lempäälä

Oletko positiivinen, reipas, innokas ja hyvän elämänasenteen omaava henkilö? Hyvä, sillä meillä on sinulle töitä. Tervetuloa töihin yhteen Suomen johtavista caravanalan liikkeistä.

Ajoneuvomyyjä

Kolme ajoneuvoasentaja

Lempäälä

Avaamme helmikuussa 2022 Lempäälän Ideaparkin läheisyyteen Suomen suurimman caravanmyymälän. Haluamme palvelukseen kolme huoltomekaanikkoa. Lue lisää.

Kolme huoltomekaanikkoa

Huoltoneuvoja

Lempäälä

Etsitään vakituiseen työsuhteeseen hyvällä energialla varustettua huoltoneuvojaa. Lue lisää.

Huoltoneuvoja

Pidämme huolta työkaverista

Me Caravanlandialla uskomme, että ihmiset tekevät yrityksen. Jokaisen työntekijän panos on tärkeä. Olemme kasvaneet 15 vuoden aikana noin 22 miljoonan liikevaihtoon – tulevaisuutemme näyttää vakaalta ja valoisalta.

Haluamme kasvaa hallitusti siten, että huolehdimme vahvasti samaan aikaan työn mielekkyydestä, työskentelykulttuurista ja työtyytyväisyydestä. Pidämme kiinni muun muassa moderneista tiloista, hyvistä työkaluista, kattavista työterveyspalveluista ja tarjoamme esimerkiksi oman kuntosalin työntekijöidemme käyttöön.

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Arvot ohjaavat Caravanlandian toimintaa

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta – ne ohjaavat toimintaamme ulkoisesti ja sisäisesti. Caravanlandian missiona on luoda asiakkaille korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus sekä kestävän asiakassuhteen luominen.

Strategia kietoutuu arvojen ympärille. Välitämme sekä työyhteisöstämme että asiakkaistamme. Pidämme lupauksemme ja toimimme aina rehellisesti, oikeudenmukaisesti, avoimesti sekä vastuuta kantaen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  • Jätä avoin työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.