fbpx

Caravanlandia työpaikkana

Kiinnostaisiko sinua työt yhdessä Suomen johtavissa ja suurimmista caravankaupoista. Nyt olemme myös aloittaneet käytettyjen henkilöautojen kaupan josta tavoittelemme merkittävää liiketoiminta-aluetta tulevaisuudessa.

Vuonna 2005 perustettu Caravanlandia Oy on palkittu vuonna 2020 Kokkolan Vuoden Yrityksenä ja myös Vuoden Matkailuajoneuvokauppiaana vuosina 2019 ja 2023. Avasimme uuden toimipisteen Lempäälään maaliskuussa 2022. Vuonna 2023 olimme Suomen suurin käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppias. Arvoihimme kuuluu välittäminen, luotettavuus, lupausten pitäminen ja oikeudenmukaisuus. Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen – olisitko sinä sopiva tekijä joukkoomme?

Business Controller

Tulet työskentelemään menestyvän kasvuyhtiön ytimessä tiiviissä yhteistyössä toimivan johdon kanssa. Tehtäväsi on datan ja analyysin avulla auttaa niin myyntiämme kuin huoltoamme kasvamaan kannattavasti myös tulevaisuudessa. Lue lisää!

Business Controller

Caravanlandia koostuu ahkerasta, aikaansaavasta ja mukavasta asiantuntijaporukasta, jota yhdistää halu mahdollistaa asiakkaidemme hyviä caravanmatkoja. Joukkoon kuuluu muun muassa myyjiä, ostajia, asiakaspalvelutehtävissä työskenteleviä sekä huolto- ja korjaamotyöntekijöitä.

Meitä on jo lähes 50 hengen tiimi. Lisäksi meillä työskentelee noin 10 henkilöä osa-aikaisesti, lähinnä kuljetustehtävissä. Palkkaamme myös joka kesä useita kausityöntekijöitä.

 

Caravanlandia myy uusia ja käytettyjä asuntoautoja ja matkailuvaunuja sekä lisäksi Caravanlandia tarjoaa kokonaisvaltaisia matkailuautojen- ja vaunujen huoltopalveluja. Aloitimme 2023 loppuvuonna myös käytettyjen henkilö- ja hyötyajoneuvojen kaupan. Vaihdossa kelpaavat myös henkilö- ja pakettiautot, veneet, moottoripyörät ja -kelkat.

Pidämme huolta työkaverista

Me Caravanlandialla uskomme, että ihmiset tekevät yrityksen. Jokaisen työntekijän panos on tärkeä. Olemme kasvaneet 19 vuoden aikana lähes 50 miljoonan liikevaihtoon – tulevaisuutemme näyttää vakaalta ja valoisalta.

Haluamme kasvaa hallitusti siten, että huolehdimme vahvasti samaan aikaan työn mielekkyydestä, työskentelykulttuurista ja työtyytyväisyydestä. Pidämme kiinni muun muassa moderneista tiloista, hyvistä työkaluista, kattavista työterveyspalveluista ja tarjoamme esimerkiksi oman kuntosalin työntekijöidemme käyttöön.

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Arvot ohjaavat Caravanlandian toimintaa

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta – ne ohjaavat toimintaamme ulkoisesti ja sisäisesti. Caravanlandian missiona on luoda asiakkaille korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus sekä kestävän asiakassuhteen luominen.

Strategiamme kietoutuu arvojen ympärille. Välitämme sekä työyhteisöstämme että asiakkaistamme. Pidämme lupauksemme ja toimimme aina rehellisesti, oikeudenmukaisesti, avoimesti sekä vastuuta kantaen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  • Jätä avoin työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.