fbpx

HYMER MATKAILUAUTOT JA RETKEILYAUTOT: Laadukasta matkailua ja vapautta tutkia maailmaa

Jo vuodesta 1957 lähtien HYMER on mullistanut matkailu- ja retkeilyautojen valikoiman tarjoten tyyliä ja käytännöllisyyttä kaikille matkailijoille. Jos haluat matkustaa omaa polkuasi pitkin ilman huolen häivää, HYMER on valintasi. HYMER-matkailuautot tarjoavat etuja, jotka takaavat enemmän mukavuutta, turvallisuutta ja pitkän käyttöiän.

HYMER-matkailuautot ovat tunnettuja laadustaan, kestävyydestään ja innovatiivisesta suunnittelustaan. HYMER on yksi maailman johtavista matkailuautojen valmistajista, ja sen uudet mallit tarjoavat matkailijoille täydellisen yhdistelmän mukavuutta, luotettavuutta ja vapautta tutkia maailmaa. Olitpa sitten pitkäaikainen matkailuautojen käyttäjä tai vasta aloitteleva seikkailija, HYMER-matkailuautoista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Hymer laajentaa Premium-luokan matkailuautojen valikoimaa

Caravanlandia vahvisti valikoimaansa aloittaessaan HYMER-matkailuajoneuvojen maahantuonnin syksyllä 2021. Caravanlandian Erwin Hymer Group -edustuksen myötä tarjonta kasvaa entisestään, sillä Caravanlandia on jo aiemmin edustanut saksalaista konsernia ja sen muita merkkejä, kuten Bürstner-matkailuautoja, Dethleffs-matkailuautoja ja Sunlight-matkailuautoja.

HYMERin myötä Caravanlandialla on tarjolla premium-luokan tuoteperhe, josta löytyy laaja valikoima erityisesti Mercedeksen tekniikalle rakennettuja matkailu- ja retkeilyautoja.

Täysin integroidut Hymer matkailuautot

Yhdestä valusta valmistettu ohjaamo ja asuintila luovat upean tilantunteen sisätiloihin. HYMERmobil edustaa täydellisesti integroitua matkailuautoa. Sinun ei tarvitse tinkiä omasta mukavuudestasi. Henkilöiden lukumäärä vaihtelee mallikohtaisesti.

PLUSSAA

 • Kuin koti, joka kulkee mukanasi
 • Runsaasti säilytystilaa
 • Nukkumistilat, jotka takaavat rentouttavat yöunet
 • Keittiöstä löytyy kaikki, mitä innostunut kokki tarvitsee
 • Mukavat pesutilat.

Nouse sisään ja aja kohti uusia elämyksiä!

Puoli-integroidut Hymer matkailuautot

Puoli-integroiduissa matkailuautoissa ohjaamo täydentyy korkealaatuisella asuinosalla. Perusajoneuvon kaikki hyvät puolet saavat täydellisen täydennyksen asuinosasta, jossa korkealaatuinen mukavuus yhdistyy innovatiiviseen tekniikkaan.

PLUSSAA

 • Miellyttävä sekä sisältä että ulkoa.
 • Paljon säilytystilaa.
 • Omatoimimatkaajan valinta.
 • Ajoneuvo, jossa yhdistyy ajomukavuus ja käytännöllisyys.
 • Erinomainen hinta/laatu-suhde.

Hyppää kyytiin ja toteuta matkaunelmasi!

Hymer retkeilyautot

Retkeilyauto tai van – millä nimellä sitä sitten kutsutkaan – tarjoaa etuja, kun etsit pysäköintipaikkaa tai navigoit ahtailla kaupungin kaduilla. Valitse tarpeisiisi sopiva pohjaratkaisu, varusteet ja auton koko, ja päätä haluatko nostokaton tai pesutilan lisäksi.

Uusimmat HYMER-retkeilyautot on suunniteltu tarjoamaan täydellisen matkailuelämyksen. Niiden innovatiivinen sisustussuunnittelu, korkealuokkaiset materiaalit ja modernit teknologiat tekevät matkailusta nautinnollista ja huoletonta. Meiltä myös rajoja rikkovat nelivetomallit.

PLUSSAA

 • Erinomainen hinta/laatu-suhde
 • Sopii sekä päivittäiseen kaupunkiliikenteeseen että erämaareissuille
 • Kompakti ja tilava
 • Kaikille, jotka etsivät riippumattomuutta ja vapautta
 • Sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Lähde retkelle kohti elämäsi seikkailua!

Koe paras mahdollinen matkailuelämys Hymer matkailuautolla

HYMER-matkailuautojen tilavat ja viihtyisät sisätilat tarjoavat kaikki kodin mukavuudet, kuten keittiön, makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja oleskelualueen. Lisäksi HYMER on panostanut älykkäisiin säilytysratkaisuihin, jotta tavaroiden kuljettaminen matkoilla olisi vaivatonta. Yksi HYMER-matkailuautojen tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden kestävyys ja luotettavuus.

HYMERin pitkä historia matkailuautojen valmistajana takaa laadukkaat ja hyvin suunnitellut autot. Uudet mallit on varustettu luotettavilla moottoreilla ja komponenteilla, mikä varmistaa niiden sujuvan ja turvallisen suorituskyvyn. HYMERin sitoutuminen korkeimpiin laatustandardeihin tekee heidän matkailuautoistaan pitkäikäisiä investointeja.

HYMER tarjoaa laajan valikoiman matkailuautoja erilaisiin tarpeisiin. Olitpa sitten matkalla perheesi kanssa tai seikkailunhaluinen pariskunta, löydät varmasti sopivan HYMER-matkailuauton. Niiden mallisto sisältää kompakteja retkeilyautoja, puoli-integroituja ja integroituja matkailuautoja sekä tilavia asuntoautoja. Jokainen malli on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen matkailuelämyksen.

Modernit matkailuautot

Uusien HYMER-matkailuautojen suosio perustuu myös niiden innovatiivisiin ominaisuuksiin ja teknologioihin. Esimerkiksi älykkäät energiaratkaisut ja aurinkopaneelit mahdollistavat itsenäisen matkustamisen ja energiatehokkuuden. Lisäksi uusimmat turvallisuusjärjestelmät ja avustavat ajonvakautusjärjestelmät varmistavat matkustajien turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HYMER-matkailuautot tarjoavat käyttäjilleen luotettavan ja mukavan matkailukokemuksen. Niiden laadukas suunnittelu, kestävyys ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät niistä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia vapauden tunteesta ja tutkia maailmaa omalla tahdillaan. 

Olitpa sitten lähdössä lyhyelle viikonloppureissulle tai pitkälle seikkailulle, uudet HYMER-matkailuautot takaavat unohtumattoman matkailukokemuksen.

Jos haluat kokea parasta mahdollista matkaelämystä ja hypätä HYMERin kyytiin, ota meihin yhteyttä!

 

 

Caravanlandia tarjoaa yli 15 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla matkailuautot ja asuntovaunut. Haluamme jokaisen uuden ja vanhan matkailuauton harrastajan löytävän ajoneuvon, joka mahdollistaa onnistuneen matkan!