Dethleffs-matkailuautot

Dethleffs-matkailuautot
Dethleffs

Dethleffs lisäarvoa – Vakuuttavia etuja

Yli 80 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksessa on myös sinun etusi! Uusi Dethleffs-matkailuauto ei vaan näytä hyvältä ulospäin vaan siinä on lukuisia lisäarvoa tuovia, vain Dethleffs-matkailuajoneuvoissa esiintyviä ominaisuuksia. Etuja, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, enemmän turvallisuutta ja pitkää käyttöikää. Lue lisää esitteistä jotka voit ladata tältä sivulta.

Kompakt-luokka • Globebus • Trend •

Kompakt-luokka

Matkailuauto kompaktissa koossa!
Kompakt-luokan auto on täydellinen valinta kun matkasi johtaa pienemmille teille. Kompaktin kokonsa ja helpon käsiteltävyytensä ansiosta ne soveltuvat mainiosti myös kaupunkimatkailuun. Mallistomme kevyimpinä vaihtoehtoina ne tarjoavat suuren kantavuuden alle 3,5 t kokonaispainoisina.

Advantage-luokka • Advantage • Globe4 • Magic Edition •

Advantage-luokka

Etuja sinulle
Mitä ikinä matkailuautolta odotatkin, Advantage-luokasta löydät varmasti etsimäsi. Puoli-integroitu, puoli-integroitu nostovuoteella tai integroitu – jokaisesta korivaihtoehdosta löydät useita eri pohjaratkaisuvaihtoehtoja. Kaikille yhteistä on hyvä varustetaso perheystävälliseen hintaan.

Kaikissa malleissa on vakiovarusteena tehokas 2,3 l 130 hv Common Rail Diesel -moottori, kattavat alustan turvallisuusvarusteet sekä uusi kosteutta kestävä ja ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne.

Esprit-luokka • Esprit • Esprit Comfort •

Esprit-luokka

Matkusta mukavasti ja turvallisesti – kaikkina vuodenaikoina
Nimi Esprit viittaa mukavuuteen ja ulkoisesti erityisen tyylikkääksi suunniteltuun matkailuautoon. Mutta nimen takana on myös joukko muita ominaisuuksia kuten Dethleffs Lifetime-Plus -teknologia, kosteutta hyvin kestävä ilman puumateriaaleja valmistettu korirakenne, joka takaa matkailuautolle pitkän käyttöiän. Leveän raidevälin omaava AL-KO-alusta tekee ajamisesta nautinnon. ESP ja muut turvallisuusjärjestelmät kuuluvat luonnollisesti myös vakiovarusteisiin.

Kaksoispohjalla varustettujen ESPRIT COMFORT -mallien talviominaisuudet vakuuttavat aktiivisemmankin talvimatkailijan. Mutta myös ESPRIT-mallit ilman kaksoispohjaa ovat varustettavissa ainutlaatuisella talvipaketilla (lisävaruste) ja soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Dethleffs-matkailuautot

Dethleffs Premium-luokka

Mukavuuksia ilman kompromisseja!

Juuri sen tarjoavat sinulle Dethleffsin Premium-luokan matkailuautot. Ne ovat markkinoiden huippua tilojensa, luotettavuutensa, laatunsa ja talviominaisuuksiensa puolesta. Tämän luokan autot tulevat erilliseltä valmistuslinjalta, jossa ne valmistetaan käsityönä kokeneiden, erikoiskoulutettujen työntekijöidemme toimesta.

Laatu ja huolellisuus, jossa heijastuu yli 80-vuotinen kokemuksemme vapaa-ajan ajoneuvojen valmistajana. Joka päivä tulet kokemaan sen aina uusissa yksityiskohdissa.

Premium-luokan matkailuautot on toteutettu uudella kestävällä Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenteella, joka tarjoaa ainutlaatuisen suojan kosteutta vastaan ja takaa matkailuauton arvon säilymisen. Nykyaikainen kaksoispohjatekniikka antaa näille ajoneuvoille hyvät talviominaisuudet. Lämmitetyssä välipohjassa tekniikka ja vesiasennukset ovat suojassa pakkaselta – sen lisäksi sieltä löytyy paljon lämmintä säilytystilaa. Ruhtinaalliset tilat ovat yksi Premium-luokan tunnusmerkkejä. Nämä yhdessä luksustason varustuksen kanssa täyttävät vaativimmatkin toiveet.

XL I (Integroidut)

XL I

LUKSUSTA ON MYÖS OLLA VAPAA LIIKKUMAAN
XL I avaa ovet ajoneuvomatkailun luksusluokkaan. Sisältä ja ulkoa täysin uudistunut, kahdella eri varustelutasolla saatava XL I täyttää vaativammankin matkailijan toiveet. XL I:ssä yhdistyvät luksusluokan laatu ja kestävyys sekä modernilta matkailuautolta vaadittava keveys. Kosteutta kestävän korirakenteen erinomaisuutta täydentävät kevytrakennetekniikkaa hyödyntäen suunnitellut modernit asunto-osan kalusteet. Uusi keittiö, ylellisesti varusteltu iso peseytymis- ja pukeutumistila sekä mukava istuinryhmä Panoraama-ikkunan äärellä tuovat laatua lomailuun.

XXL A (Alkovit)

XXL A

XXL-TASON LUKSUSTA
XXL-mallistossa korostuvat Dethleffsin Premium-luokan ainutlaatuiset ominaisuudet. Huomio kiinnittyy valloittavaan ulkonäköön, ajoneuvon kokoon ja poikkeaviin muotoihin.

Mutta myös sisäisiä arvoja löytyy: erinomaiset talviominaisuudet kiitos kaksoispohjatekniikan, korkealaatuisen XPS-foam-eristeen sekä luksustason varustuksen.Valmistajan suomenkieliset sivut

×