fbpx

Uudet ja käytetyt asuntovaunut

Asuntovaunujen jättivalikoimastamme löydät sekä uudet että käytetyt mallit. Olitpa sitten etsimässä isompaa perhevaunua tai kompatia retkivaunua, meiltä löydät laajan valikoiman alan parhailta merkeiltä. Lisäksi tarjoamme kattavasti lisävarusteita asuntovaunuihin sekä edullisen rahoituksen.

Asuntovaunut Suomen parhaasta valikoimasta

Löydä suosikkisi valikoimastamme – heti saatavilla jättimäärä asuntovaunuja.

Voit hyödyntää edullista rahoitusta tai tarjota omaasi vaihdossa. Edustamiamme uusia merkkejä ovat Dethleffs, Kabe ja Adria. Käytettyjen asuntovaunujen valikoimasta löydät aina hyväkuntoiset ajoneuvot.

Kaupanteko on tehty mahdollisimman helpoksi

Vuosittain sadat karavaanarit löytävät meiltä tarpeisiinsa sopivan uuden tai käytetyn asuntovaunun. Haluamme, että kaupankäynti olisi mahdollisimman sujuvaa alusta loppuun. Autamme sopivan vaunun löytämisessä, hoidamme kaikki paperityöt puolestasi ja toimitamme vaunun tapauskohtaisesti vaikka kotipihaasi.

Edullinen rahoitus ja lisäturva

Tarjoamme edullisen, joustavan ja turvallisen rahoituksen asuntovaunukaupoillesi. Saat kauttamme rahoituksen ilman vakuuksia ja takaajia – ja jopa ilman käsirahaa. Kokeile rahoituslaskuriamme!

Lisäturva suojaa yllättäviltä korjauskustannuksilta eikä sinun tarvitse maksaa laskua itse. Lisäturvaan kuuluvissa korjauksissa hoidamme laskun suoraan korjaamon kanssa. Rikkoutumistapaukset käsitellään nopeasti — useimmiten korvauspäätös tehdään heti puhelinkeskustelun aikana!

Ostamme matkailuajoneuvoja

Voit myös myydä ajoneuvosi meille. Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Pyydä tarjous!

”Caravanlandialla palvelu on aina erittäin joustavaa ja huomaavaista” -Mats & Lolan Nyberg
Lue lisää kokemuksia täältä

Asuntovaunu aurinkoisessa lumimaisemassa. Valitse oma suosikki asuntovaunusi meiltä!

Tyyppi
Korimalli

Pohjaratkaisu
IkäSijaintiVuosimalli

{{ filters[0].selectedVuosimalli[0] }}
{{ filters[0].selectedVuosimalli[1] }}

Hinta

{{ filters[0].selectedHinta[0] }}€
{{ filters[0].selectedHinta[1] }}€