fbpx

Ostamme autosi

Myy autosi meille – aina helposti, luotettavasti ja kilpailukykyisellä hinnalla!

1. Ota yhteyttä

2. Tee kaupat

3. Rahat tilille

Täytä lomake

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eemil Kellokoski

Osto

Suomi, English

050 570 0212 Whatsapp Sähköposti
Anton Tokola

Ostopäällikkö

Suomi

040 575 9972 Whatsapp Sähköposti

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla

Voit ottaa yhteyttä ja tarjota autoasi monella eri tavalla. Valitse sinulle sopivin tapa:

  • Täyttämällä yhteydenottolomake
  • Lähetä viesti Whatsapissa
  • Lähetä sähköpostia
  • Soittamalla

Auton myynti Caravanlandialle on helppoa

Etsimme jatkuvasti hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja myyntiin. Tarjoamme sinulle avaimet käteen -ostopalvelun, jossa hoidamme kaikki ajoneuvon omistajanvaihdokseen ja vakuutuksiin liittyvät paperityöt puolestasi. Helppoa ja sujuvaa, eikö vain?

Käytännössä ostoprosessi etenee näin:

  1. Ota yhteyttä
  2. Hyväksy tarjous
  3. Kerro tilinumerosi, johon haluat rahat maksettavan.
  4. Auton luovutus. Hyödynnä tarvittaessa noutopalveluamme.

Jos autossasi on vielä jäljellä rahoitusta, älä huoli. Voimme neuvotella autosi loppuvelan lunastamisesta. Maksamme velan suoraan rahoitusyhtiöllesi ja saat erotuksen joko käteisenä tai tilillesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä myöskään jos loppuvelkasi on auton arvoa suurempi – meillä on siihen ratkaisu!

Henkilöauton myyminen ei voisi olla helpompaa – muuta autosi rahaksi nyt!

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia autoja ostatte?

Tarvitsemme jatkuvasti myyntiin hyväkuntoisia, enintään 200 000km ajettuja henkilö- ja pakettiautoja. Olemme kiinnostuneita myös vanhemmista vähän ajetuista tai erityisen hyvistä autoista.

Miten auton ostopalvelu toimii?

Aloita ottamalla meihin yhteyttä joko tämän sivun lomakkeella, Whatsapilla, soittamalla tai sähköpostilla. Käytännössä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hyväksyä sopimus, kertoa tilinumero, luovuttaa auto sekä sen avaimet. Voit hyödyntää tarvittaessa noutopalveluamme. Hoidamme kaikki auton omistajanvaihdokseen ja vakuutuksiin liittyvät paperiasiat.

Kauan auton ostoprosessi kestää?

Olemme hioneet ostoprosessimme niin sujuvaksi, että nopeimmillaan saat myytyä autosi jopa saman vuorokauden aikana! Haluamme, että ostopalvelu on asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman nopea, helppo ja turvallinen.

Miksi myydä auto Caravanlandialle?

Myymällä autosi meille säästyt turhalta vaivalta ja prosessi on nopea. Myymällä auton meille, voit olla varma että prosessi on turvallinen ja luotettava.

Millaisen hinnan saan autostani?

Meiltä saat autostasi varmasti kilpailukykyisen hinnan. Meillä on huutava pula hyväkuntoisista autoista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lunastatteko auton loppuvelan?

Tarvittaessa voimme neuvotella myös autosi loppuvelan lunastamisesta. Älä siis huolehdi, vaikka autossasi olisi vielä jäljellä rahoitusta. Voimme maksaa velan rahoitusyhtiöösi ja saat erotuksen joko käteisenä tai tilillesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä myöskään jos loppuvelkasi on auton arvoa suurempi – meillä on siihen ratkaisu!

Miten omistajanvaihdos tapahtuu?

Kun olemme maksaneet auton asiakkaalle, hän luo autolle Trafin verkkopalvelussa varmennekoodin, jonka luovuttaa meille. Tuolla koodilla saamme auton rekisteröityä meidän omistukseen ja kaikki maksut loppuvat edelliseltä omistajalta. Jos auton omistaa rahoitusyhtiö, niin siinä tilanteessa saamme varmennekoodin rahoitusyhtiöltä, kun olemme loppuvelan heille maksaneet. Jos Trafin verkkopalvelun käyttö on hankalaa, niin yksi vaihtoehto on edelleen käydä hakemassa katsastuskonttorilta rekisteriotteen osa 2, jonka luovuttamalla meille omistajanvaihdos myös onnistuu. Kuljettajamme opastavat teitä tarvittaessa myös tässä asiassa.

CTA viiva

Ajoneuvokuumetta?

Olisiko myymisen sijaan sittenkin vaihto? Katso hulppea matkailuajoneuvo- ja henkilöautovalikoimamme!

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo