fbpx

Kenneth Björkskog

“Caravanlandialla on kattava palvelukokonaisuus meidän karavaanareiden tarpeisiin”

Kokkolassa asuvan Kenneth Björkskog on ollut karavaanari vuodesta 1986 lähtien. Vaimonsa Vivanin kanssa he ovat reissanneet asuntoautoilla ympäri Eurooppaa. Kaksi viimeisintä asuntoautoaan on pariskunta ostanut Caravanlandialta, joka vastaa myös heidän asuntoautonsa huoltotöistä. Kenneth kiittää Caravanlandia hyvästä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä kattavasta palvelukokonaisuudesta.

Tällä hetkellä Pohjoismaisen Karavaanarineuvoston puheenjohtajana toimiva Kenneth Björkskog on asioinut Caravanlandian kanssa aivan yrityksen alkuajoista lähtien. Kolmisen vuotta sitten etsi pariskunta uutta asuntoautoa ja sopiva malli löytyi Caravanlandialta. Ennen sitä oli Kenneth ostanut Caravanlandialta muun muassa erilaisia tarvikkeita ja varaosia.

– Heillä sattui olemaan meitä miellyttävä malli myytävänä ja siitä sitten lähdettiin kauppoja tekemään, Kenneth muistelee.

– Sain ystävällistä ja hyvää palvelua. Ainahan sitä kun kauppoja tekee niin on eri näkemyksiä siitä mikä on oikea hinta, mutta hyvään lopputulokseen päästiin, Kenneth naurahtaa.

“Sekä takuu- että muut huollot ovat toimineet erittäin hyvin!”

Huoltopuolikin on kunnossa

Kenneth ja Vivan ovat reissanneet asuntoautollaan aina Ranskaan asti. Lisäksi he ovat käyneet pariin kertaan myös Hollannissa ja kierrelleet paljon pohjoismaissa. Ensimmäisen asuntoauton oston jälkeen on Caravanlandia vastannut myös auton tarvitsemista huolloista.

– Sekä takuu- että muut huollot ovat toimineet erittäin hyvin! Huoltopuolikin on kunnossa, Kenneth kiteyttää.

“Jos harkitsee auton tai vaunun ostoa, niin suosittelen heiltä katsomaan! Myyntipuoli pelaa ja huoltopuoli myös oston jälkeen.”

Kattava palvelukokonaisuus autoista ja vaunuista varaosiin

Viime talvena osti pariskunta jälleen Caravanlandialta uuden asuntoauton. Auto on malliltaan pitkälti samanlainen kuin edeltäjänsä, mutta täysintegroitu ja hieman pidempi. Uusi auto sopi paremmin vastaamaan Kennethin ja Vivanin toiveita sekä käyttöä. Caravanlandia vastaa jälleen myös uuden auton huolloista.

– Caravanlandialla on kattava palvelukokonaisuus aina asuntoautoista ja -vaunuista sekä huolloista erilaisiin varaosiin ja tarvikkeisiin. Jos harkitsee auton tai vaunun ostoa, niin suosittelen heiltä katsomaan! Myyntipuoli pelaa ja huoltopuoli myös oston jälkeen, Kenneth kertoo.

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt