fbpx

Mika ja Ülle Väisälä

Caravanlandian palvelua voi kyllä kehua – kaikki mitä on sovittu, on pitänyt.

Kokkolalaisten Mika ja Ülle Väisälän perheen innostus karavaanarielämään alkoi vuosituhannen vaihteessa. Ensimmäiset reissunsa he tekivät Mikan isovanhempien asuntovaunulla, ja siitä se kipinä syttyi. Ensimmäisen oman ajoneuvonsa he ostivat vuonna 2003 Emmi-tyttären ollessa vauva.

– Matkailuauto tuntui silloin hyvältä ratkaisulta, koska sillä oli helppo kulkea ja liikkua. Pystyimme syöttämään ja juottamaan Emmiä tien päällä sujuvasti, Ülle Väisälä kertoo.

Matkailuautoilusta perhe siirtyi lopulta kuitenkin vaunuilun maailmaan, ja omistikin peräjälkeen kolme vaunua. Vaunun eduiksi he listaavat muun muassa suuremmat sisätilat ja käytännön kätevyyden.

– Tarvitsimme siihen aikaan hieman enemmän tilaa, joten vaunut sopivat paremmin siihen elämäntilanteeseen. Pystyimme jättää vaunun paikoilleen ja jatkaa liikkumista lasten kanssa henkilöautolla. Se tuntui kätevältä, Mika Väisälä toteaa.

Vuosien varrella perheen tarpeita ovat siis palvelleet sekä asuntoautot että -vaunut. Lasten ollessa nyt jo aikuisia, heräsi pari vuotta sitten unelma retkeilyauton hankkimisesta.

– Retkeilyautolla on helppo ja nopea liikkua, erityisesti silloin, kun halutaan matkustaa kaupunkeihin ja Eurooppaan. Ne ovat hieman pienempiä ja niille on helpompi löytää parkkitilaa. Lisäksi ajettavuus on maantiellä parempi, pariskunta listaa.

“–Hyvän asiakaspalvelun sekä kohdallaan olevan hinnoittelun ansiosta teimme ostopäätöksen."

Tätä nykyä pariskunta pakkaa reissukamppeensa siis Sunlight Cliff -merkkiseen retkeilyautoon, jonka he ostivat kesällä 2021 Caravanlandialta.

– Menimme esittelypäivänä katselemaan ja kiertelemään. Hyvän asiakaspalvelun sekä kohdallaan olevan hinnoittelun ansiosta teimme ostopäätöksen. Caravanlandian palvelua voi kyllä kehua – kaikki mitä on sovittu, on pitänyt. Huollostakin kyselevät aina ohimennen, että onko kaikki hyvin, ja onko kaikki toiminut. Caravanlandialla käydessään tulee tunne siitä, että asiakas on tärkeä, pariskunta toteaa.

Nykyisessä autossaan pariskunta arvostaa selkeätä pohjaratkaisua, hyviä wc-tiloja sekä toimivaa nukkumatilaa. Myös varustelu saa kehuja.

– Sellainenkin äkkiseltään vähäpätöiseltä tuntuva asia kuin pistorasioiden määrä vaikuttaa matkailijan arjen sujuvuuteen. Tässä autossa rasioita on useampi, edellisessä autossa niitä oli vain yksi, Mika Väisälä toteaa.

Caravanlandialla käydessään tulee tunne siitä, että asiakas on tärkeä

Pariskunta kertoo nauttivansa kaupunkikohteista, mutta myös kauniista ja toimivista leirintäalueista. Niitä Mika Väisälä haluaa jakaa myös muille samanhenkisille, ja tekeekin aktiivisesti reissuvideoita omalle YouTube-kanavalleen.

– Teen videoita, jotta muutkin saisivat vähän vihiä siitä, minkälaisia retkeilypaikkoja on tarjolla. Itsekin tykkään katsella muiden tekemiä reissuvideoita, hän toteaa.

Koska pariskunta nauttii sekä kaupunkilomailusta, pyöräilystä että ulkoilusta, arvostavat he retkeilyauton suurta tavaratilaa.

– Vapaus on tässä hommassa se paras juttu. Voimme pakata mukaan tarvikkeita monenlaisiin aktiviteetteihin – vaatteet, kengät, retkeilyvarusteet, kaikki mahtuvat mukaan. Tiukkaa aikataulua ei ole pakko noudattaa, vaan voimme pysähtyä mihin tahansa. Yleensä meillä on reissuille jokin idea. Tämän kesän jujuna oli se, että kävimme vain paikoissa, joissa emme koskaan aikaisemmin ole käyneet, pariskunta kertoo hymyillen.

 

Väisälän perheen kohdevinkit:

– Imatran Vuoksen kalastuspuisto.

– Raippaluoto, josta löytyy hyviä ulkoilureittejä ja hienoa maisemaa.

– Toijalan satama on kätevällä paikalla, jos haluaa käydä vaikkapa Ideaparkissa ostoksilla. Alueelta löytyy mökkejä ja saunakin.

– Sillankorva Evijärvellä. Kaunis paikka järven rannalla sijaitsee lähellä kylän keskustaa. Siisti pieni alue, josta löytyy myös hyviä marjastusmaita.  

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt