fbpx

Jukka Kellokoski

”Caravanlandiasta löytyy aina apu matkailuvaunukuumeeseen”

Pitkän linjan karavaanari Jukka Kellokoski on ostanut Caravanlandiasta useita matkailuautoja ja -vaunuja. Myös kulkupelien huollot tehdään samassa paikassa. Jukka arvostaa sitä, että Caravanlandiassa asiakas voi räätälöidä autonsa ja vaununsa toiveidensa mukaisiksi.

Kokkolalaisen Hoivakoti Majakan toimitusjohtaja Jukka Kellokoski on harrastanut karavaanarielämää vaimonsa Mirjamin kanssa jo parikymmentä vuotta.

– Olemme pääasiassa vaunuilleet, nyt olemme siirtyneet autoiluun. Karavaanihomma on sellainen irti arjesta -harrastus. Sitä voi tehdä koko perhe eikä harrastus katso varallisuutta tai asemaa, Jukka toteaa.

”Heidän kanssaan ei tule ongelmia eikä tarvitse vängätä”

Autot, asuntovaunut ja huollot samasta paikasta

Ensimmäisen asuntovaununsa Jukka osti Caravanlandiasta vuonna 2010. Sittemmin hän on tehnyt kaupat kolmesta vaunusta ja menneenä kesänä myös matkailuautosta.

– En ole kilpailuttanut yrityksiä kauppojen yhteydessä, sillä minulla oli alusta lähtien sellainen tunne, ettei siihen ole tarvetta. Minulle on tulossa jälleen uusi auto huhtikuussa.

Jukka kuvailee asiointia Caravanlandian kanssa helpoksi, mutkattomaksi ja sujuvaksi.

– Heidän kanssaan ei tule ongelmia eikä tarvitse vängätä. Jos annan vähänkin vihiä, että pitäisiköhän vaihtaa autoa, niin he ottavat onkeensa heti ja kyselevät toiveista. Kun olen saanut lukittua vastaukseni siitä, millaisen auton haluaisin, he tekevät minulle heti ehdotuksen, Jukka kiittelee.

Myös huollot onnistuvat kätevästi Caravanlandiassa.

– Olen teettänyt muun muassa kosteusmittaukset siellä. Homma hoituu sutjakasti, sillä he tarjoutuvat myös hakemaan auton meiltä pihasta, Jukka kertoo.

”Olen pitkän linjan karavaanari ja tiedän, mitä varusteita haluan. Kaikki toiveeni otettiin huomioon Caravanlandiassa”

Leirielämää helpottavia ratkaisuja

– Olen pitkän linjan karavaanari ja tiedän, mitä varusteita haluan. Kaikki toiveeni otettiin huomioon Caravanlandiassa. Varustelussa minulle tärkeää on markiisi, peruutuskamera, aurinkopaneelit ja sopivat kuljetus- ja säilytystilat. Tarpeet tulevat esille käytännön kautta ja ne helpottavat leirielämää. Caravanlandiassa auto varustellaan mieluiseksi, Jukka kiittelee.

Jukka kuvailee yrityksen toimintaa asiakaskeskeiseksi.

– Sieltä löytyy apu auto- ja vaunukuumeeseen. Jos tien päällä tulee ongelma, niin tiedän ainakin yhden numeron, johon voi soittaa. Caravanlandiassa asiakas otetaan tosissaan, Jukka päättää.

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt