fbpx

Guy Käcko

Guy Käcko har köpt husbilar hos Caravanlandia smidigt och till vettiga priser under ett knappa årtionde

”Deltidspensionerade” Guy Käcko som bor i Pedersöre i Österbotten köpte sin första husbil 2005. Han bytte sin första husbil mot en annan i Caravanlandia 2010, och har inte köpt husbilar annanstans sen dess. Käckos nyaste husbil är hans sjätte. Affärerna enligt Käcko har alltid gjorts smidigt och till vettiga priser.

I trädgården hos Guy Käcko, en ”deltidspensionär” som har arbetat i många branscher och som fortfarande arbetar, står en husbil som köptes hos Caravanlandia för en månad sedan. Hos Caravanlandia köpte Käcko för första gången en husbil redan 2010 och efter det har han köpt flera bilar. Intresset för husbilskörning föddes i början av 1990-talet, när Käcko med familj hyrde en husbil för första gången.

– När barnen var små, körde vi ett par somrar i en hyrd husbil runt om i Finland. Det är förstås befriande, när man kan sticka ut och köra och när och var man har lust. Det är också roligt att träffa nya människor, till exempel förra sommaren träffade vi en spanjor, som reste runt Finland på cykel. Vi har fortfarande kontakt, ler Käcko.

Alla affärer har gått smidigt och förnuftigt
Käcko som har kört runt i Finland och Sverige har ibland bytt till billigare bilar och ibland till dyrare. Med Caravanlandia har bytena alltid gått smidigt.

– Det har varit fint, att man har kunnat göra affärerna utan större problem. Speciellt då, när vi har bytt till en billigare. Affärerna har varit bra för båda parter och de har förstått våra behov. Det har aldrig varit några problem, tackar Käcko.

“– De är tjänstevilliga och smidiga. I affärerna har man beaktat bådas intressen och vi har kunnat lita på, att affärerna är så smidiga som de ska vara.”

Priserna och servicen har varit bra hos Caravanlandia

Caravanlandias priser har enligt Käcko alltid varit bra.

– De har betalat gängse pris för de bilar vi gett i utbyte och i priserna har också förnuftet varit med, framhäver Käcko. Under åren har också säljarna hos Caravanlandia blivit bekanta.

– De är tjänstevilliga och smidiga. I affärerna har man beaktat bådas intressen och vi har kunnat lita på, att affärerna är så smidiga som de ska vara. De har ett stort lager med en stor omsättning. Där är det lätt att hitta en passande bil åt sig ur en passande prisklass, summerar Käcko.

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt