fbpx

Mårten Kankkonen

”Caravanlandialta löytyy alan huippuosaajat ja ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa”

Merellä purjehtien vapaa-aikaansa aiemmin viettänyt Mårten Kankkonen päätyi kymmenen vuotta sitten hankkimaan ensimmäisen matkailuautonsa. Nyt alla on jo neljäs auto, ja oma kausipaikka Sexsjön leirintäalueella. Hän kertoo päätyneensä karavaanauksen pariin useastakin syystä.

– En ole mikään ketterä poikanen enää, joten onhan tällä paljon kätevämpi liikkua. Veneessä oli muutenkin paljon enemmän huolehtimista, kun piti miettiä, että pysyykö se paikallaan ja niin edespäin. Auton kun ajaa pihalle ja vetää käsijarrun päälle, niin siinä on ja pysyy, Kankkonen toteaa nauraen.

Rakennusvalvojana työuransa tehnyt Kankkonen kertoo käyttäneensä matkailuautojaan aiemmin myös työautoina työmaita kiertäessään. Edelleen töitä tulee tehtyä autossa jonkin verran.
– Nytkin pitäisi saada yhden omakotitalon piirustukset tehtyä valmiiksi. Täällä leirintäalueella keskityn paljon paremmin kuin kaupungissa, joten tulin tänne nyt viikonlopuksi piirtämään, Kankkonen kertoo.

Kaikki neljä autoaan Caravanlandialta ostanut Kankkonen toteaa, että hyvä palvelu saa aina palaamaan takaisin.

–Sieltä löytyy alan huippuosaajat. Huoltokin on todella, todella pätevää. Tiedän kavereita, jotka käyvät pitkänkin matkan päästä Caravanlandian huollossa. Siellä ei kyllä kenelläkään mene sormi suuhun, Kankkonen kehuu.

– Kerrankin olin täällä leirintäalueella ja ajattelin ryhtyä ruoanlaittopuuhiin. Homma tyssäsi siihen, kun jääkaapin kahva jäi käteen, eikä ovi auennut. Eipä siinä auttanut kuin lähteä ajamaan takaisin Kokkolaan. Huollon pojat tulivat samana iltana meille kotiin selvittämään tilannetta ja seuraavana aamuna sain ajaa auton huoltoon. Ei mennyt montaa minuuttia, kunnes uusi osa oli jo paikoillaan, Kankkonen muistelee hymyillen.

Vaimonsa kanssa yleensä reissaava Kankkonen kertoo pariskunnan nauttivan sekä liikkeellä olemisesta että rauhallisesta leirintäalue-elämästä.
– Olemme vuosien varrella reissanneet ympäri Suomea. Meillä on yksi tyttö Mustasaaressa, toinen Espoossa ja poika Vantaalla. Välillä käymme heidän luonaan lapsenlapsia laskemassa. Sexsjön alueella käymme melkeinpä viikoittain. Tällä kertaa vaimo ei lähtenyt mukaan, sillä hän pääsi lapsenvahtihommiin. Yleensä vietämme täällä aikaa ulkoillen, saunoen, sienestäen ja marjastaen. Eipä sitä yleensä tarvitse olla mitään erityistä tekemistä, sitähän se lomailu on, Kankkonen toteaa hymyillen.

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt