fbpx

Joulu tulla jolkuttelee samoin kuin Caravanlandian joulutarjoukset

Nyt on paras aika hankkia itsellesi tai läheisellesi uusi tai käytetty matkailuajoneuvo, jolla voit nauttia vapauden ja seikkailun tunteesta ympäri vuoden. Meillä on laaja valikoima eri kokoisia ja varusteltuja matkailuautoja ja -vaunuja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja budjettiin.
Nyt on monta erilaista tarjousta saatavilla, hyödynnä juuri sinulle sopivin!

Tarjoamme nyt kaikkiin matkailuajoneuvoihin KIINTEÄN jopa 3,99 % rahoituskoron. TAI vaihtoehtoisesti mikäli et halua käyttää rahoitustarjousta, saat uuden matkailuajoneuvon kaupanpäälle jopa 2500 € varusteet. Eikä siinä vielä kaikki vaan myös käytetyn matkailuajoneuvon ostajalle annamme polttoainelahjakortin kaupanpäälle mikäli rahoitustarjoukselle ei juuri nyt ole tarvetta. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen mihin tahansa Suomessa.


Lue alta kaikki tarjouksemme, ne ovat voimassa rajoitetun ajan 31.12.. saakka. Toimi siis heti!

UUSI TAI KÄYTETTY MATKAILUAUTO TAI -VAUNU 3,99 % KOROLLA

Nyt saat uuden tai käytetyn ajoneuvosi KIINTEÄLLÄ 3,99 % korolla jopa 72 kuukaudeksi (Avaus 499 € ja tilinhoito 15€/kk). Max. rahoitettava määrä 30t€, sen jälkeen korko 4,99% Korkotarjous edellyttää rahoitusyhtiön hyväksymän luottopäätöksen.

TAI KÄYTETYN MATKAILUAJONEUVON OSTAJALLE 300€ POLTTOAINELAHJAKORTTI

Polttoainelahjakortilla saat unohtumattomia kilometrejä matkailuajoneuvon tuomaa vapautta!

TAI UUDEN MATKAILUAUTON OSTAJALLE 2500 € VARUSTEET KAUPANPÄÄLLE

Voit valita rahoitustarjouksen sijaan juuri sinulle sopivat varusteet 2500 € arvosta kaupanpäälle

TAI UUDEN MATKAILUVAUNUN OSTAJALLE 1500 € VARUSTEET KAUPANPÄÄLLE

Voit valita rahoitustarjouksen sijaan juuri sinulle sopivat varusteet 1500 € arvosta kaupanpäälle

Uuden matkailuajoneuvon ostajalle jopa 2500 euron edestä lisävarusteita kaupan päälle!

Kun teet kaupan kampanja-aikana 1-31.12.2023 saat uuden matkailuauton kaupan päälle haluamasi varusteet kaupanpäälle 2500 € arvosta. Tai uuden matkailuvaunun ostajalle 1500 € lisävarusteet kaupanpäälle.

HUOM! 3,99 % KORKOTARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN

CTA viiva

Tutustu Suomen monipuolisimpaan valikoimaan

Nyt kannattaa hyödyntää huippu kovat joulu-tarjoukset ja varmistaa itselle ja läheisille unohtumattomat reissut matkailuautolla tai -vaunulla. Kaupankäynti on helpompaa kuin koskaan. Valitset vain juuri sinua kiinnostavan ajoneuvon, lähetät yhteydenottopyynnön ja me otamme sinuun yhteyttä. Saat kattavan videoesittelyn ajoneuvosta ja kaupat voi hoitaa kotisohvaltasi. Toimitamme veloituksetta ajoneuvon myös kotipihaasi!

Ajoneuvohakuun
CTA hahmo