fbpx

Business Controller

Oletko positiivinen, reipas, analyyttinen ja hyvän elämänasenteen omaava henkilö? Hyvä, sillä meillä on sinulle töitä. Tervetuloa töihin Suomen johtavaan caravan-alan yritykseen.

Tulet työskentelemään menestyvän kasvuyhtiön ytimessä tiiviissä yhteistyössä toimivan johdon kanssa. Tehtäväsi on datan ja analyysin avulla auttaa niin myyntiämme kuin huoltoamme kasvamaan kannattavasti myös tulevaisuudessa. Odotamme sinulta talouslukujen ymmärryksen ja uteliaan kehittämishalun lisäksi kovaa työmotivaatiota ja kunnianhimoista asennetta. Ylitöitä ei tarvitse tehdä, mutta yrittäjähenkisessä ympäristössä asenne ja tulokset ratkaisevat. Voit työskennellä joko Kokkolan tai Lempäälän toimipisteessä ja osittain myös etänä.

Business Controllerin toimenkuvaan kuuluu mm.

  • Sisäinen laskenta sekä liiketoiminnan tulosten seuranta ja analysointi eri liiketoiminta-alueiden osalta
  • Kannattavuuslaskenta, budjetointi sekä talousennusteiden päivitys
  • Raportointityökalujen kehittäminen laadullisten ja määrällisten mittareiden osalta

Aiemmasta kokemusta vastaavista tehtävistä on etua, mutta pääasia on, että olet innokas oppimaan uutta ja teet töitä positiivisella asenteella.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta esim. kauppakorkea- tai ammattikorkeakoulu
  • Taloudellisten tunnuslukujen syvällistä ymmärrystä
  • Alkali Websales myynninohjausjärjestelmän käyttö sekä Microsoft Power Bi-osaaminen katsotaan eduksi
  • Kokemus autokaupasta tai vastaavasta alasta katsotaan eduksi
  • Asenne elämään ja työntekoon kunnossa

Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka, joka tarkentuu työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Lisäksi olet oikeutettu vuosittain maksettaviin kuntoilubonuksiin sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen.

Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen ja pääset osaksi dynaamista tiimiä, jonka tavoitteena on mullistaa matkailuajoneuvojen myynti ja -huolto Suomessa sekä hakea kovaa kasvua käytettyjen henkilöautojen myynnistä.

Miksi Caravanlandiaan?

Caravanlandialla on matala hierarkia, tekeminen on nopeatempoista ja energistä, meillä on aidosti hyvä meininki sekä voittamisen kulttuuri! Olemme nuorekas porukka, joka haluaa pysyä ajan hermoilla. Arvostamme aidosti jokaista työntekijää ja olemme työpaikka jossa jokainen viihtyy. Kehitämme yrityskulttuuriamme jatkuvasti ja kunnianhimoisesti, mikä näkyy niin taloudellisessa tuloksissa kuin henkilöstömme tyytyväisyydessä. Todisteena tästä oli Caravanlandian suosittelu työpaikkana viimeisimmässä henkilöstökyselyssä NPS arvoksi 9,4 skaalalla 1-10! Saat ympärillesi mukava ja oma-aloitteisen tiimin joka ottaa sinut ilolla vastaan!

Tule töihin huipputiimiin! 

Caravanlandia Oy on yksi Suomen johtavista ja suurimmista caravan-alan liikkeistä. Toimipisteemme sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Huoltopalveluiden lisäksi myymme sekä uusia että käytettyjä ajoneuvoja. Uusissa ajoneuvoissa meillä on Bürstnerin, Dethleffsin, Hymerin, Sunlightin, Kaben ja Adrian myynti ja huolto edustus. Suurin osa myynnistä tulee matkailuajoneuvoista, mutta loppuvuodesta aloitettu uusi liiketoiminta, käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen kauppa, kasvaa vauhdilla.  Liikevaihtomme oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 47,7 M€ ja kuluvalle tilikaudelle ennustamme noin 60 M€ liikevaihtoa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja työstä ja meistä saat toimitusjohtaja Mikko Sinisalo P. 050430 58 53 tai mikko.sinisalo@caravanlandia.fi

Parhaiten Mikon tavoitat 19.4. kello 9-10 tai 24.4. kello 10-11 tai 26.4. kello 9-10.

Lähetä hakemuksesi alta löytyvästä painikkeesta. Haku käynnissä 30.4. asti. Ole kuitenkin nopea, sillä palkkaamme tekijän jo heti sopivan löydyttyä.

Hae paikkaa

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Arvomme

Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

Me välitämme

Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

Olemme luotettavia

Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

Toimimme oikeudenmukaisesti

Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt