Huoltoneuvoja

Oletko positiivinen, reipas, innokas ja hyvän elämänasenteen omaava henkilö? Hyvä, sillä meillä on sinulle töitä. Tervetuloa töihin yhteen Suomen johtavista caravanalan liikkeistä.

Avaamme helmikuussa 2022 Lempäälän Ideaparkin läheisyyteen Suomen suurimman caravanmyymälän.

Caravanlandia Oy on yksi Suomen johtavista ja suurimmista caravanalan liikkeistä. Toinen liikkeemme sijaitsee Kokkolassa ja nyt avautuva liike Lempäälässä Ideaparkin läheisyydessä. Meillä on huippuporukka töissä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja jokaisen työpanoksella on merkitystä.

Etsimme nyt uudelle Lempäälän toimipisteelle huoltoneuvojaa.

Huoltoneuvojana työtehtäviisi kuuluvat:

 • asiakaspalvelutehtävät huollon vastaanotossa ja puhelimitse
 • töiden vastaanotto
 • tarvikemyynti  
 • sisäisen työkalenterin organisointi yhdessä huoltopäällikön kanssa.

Tähän tehtävään sopiva henkilö on:

 • Itseohjautuva
 • Asiakaspalveluhenkinen
 • Monipuolista osaamista ja ymmärrystä tekniikasta ja varaosista omaava

 

Caravanlandian missiona on olla hyvän matkan ja vapaan liikkumisen mahdollistaja ja jokaisen karavaanarin paras kaveri. Tätä missiota meillä toteuttaa ahkera, aikaansaava ja helposti lähestyttävä asiantuntijaporukka, jota yhdistää halu mahdollistaa asiakkaidemme hyviä caravanmatkoja. Joukkoon kuuluu muun muassa myyjiä, ostajia, asiakaspalvelijoita sekä huolto- ja korjaamotyöntekijöitä.  

Lempäälän uusi toimipiste avataan helmikuussa 2022, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, mutta tietämys tai käyttökokemus matkailuautoista tai -vaunuista nähdään etuna. 

Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen ja pääset osaksi nuorekasta tiimiä, jonka tavoitteena on mullistaa matkailuajoneuvojen myynti ja -huolto Suomessa .

Tarjoamme sinulle

 • Hyvän ja rennon työyhteisön, jossa hommia tehdään hymyssä suin yhdessä ja hyvässä hengessä
 • Vakituisen työsuhteen
 • Säännöllisen ja varman palkan
 • Vakavaraisen talon edut
 • Oma kuntosali vapaasti käytettävissä

Tule töihin huipputiimiin!

Lähetä hakemuksesi alta löytyvällä lomakkeella.

Laita hakemus sisään jo tänään, sillä paikat täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Haku on päällä 12.12.2021 saakka.

Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Aleksi Niemi-Korpi P. 040 537 3053 tai aleksi.niemikorpi@caravanlandia.fi

Parhaat työkaverit

Modernit tilat ja hyvät työkalut

Oma kuntosali työntekijöille

Hyvät työterveyspalvelut

Täytä tietosi ja tule mukaan

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Arvomme

  Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne ohjaavat toimintaamme niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ne ovat ydin jonka ympärille visiomme, missiomme ja strategiamme kietoutuvat ja ne auttavat meitä pääsemään tavoitteisiimme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

  Caravanlandian missiona on antaa sinulle korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus jotta saavuittaisimme kestävän asiakassuhteen.

  Me välitämme

  Teemme parhaamme, jotta asiakaskokemuksesi olisi täydellinen. Haluamme luoda pitkän ja kestävän asiakassuhteen. Välitämme sinusta sekä työyhteisöstämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

  Olemme luotettavia

  Olemme alan parhaita asiantuntijoita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.

  Toimimme oikeudenmukaisesti

  Toimimme siten, että kaikessa toiminnassamme toteutuu oikeudenmukaisuus. Asiakas voi luottaa siihen, että kannamme asioista meille kuuluvan vastuun.

  Hyviä kokemuksia Caravanlandiasta

  Tule tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

  Myy matkailuautosi meille

  Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuauton rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

  Tarjoa ajoneuvoa nyt