fbpx

Vi köper din bil

Sälj din bil till oss! Omvandla din bil till pengar enkelt, pålitligt och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi betalar pengarna direkt till ditt konto och hämtar din bil snabbt. Vid behov löser vi din återstående skuld.

1. Ta kontakt

2. Handla

3. Pengarna till kontot

Fyll i formuläret

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eemil Kellokoski

Inköp

Svenska, English

+358 50 570 0212 Whatsapp Sähköposti
Ilkka Ekdahl

Inköp

Svenska, English

+358 40 575 9972 Whatsapp Sähköposti

Kontakta oss som du vill

Du kan kontakta oss och erbjuda din bil på många olika sätt. Välj den metod som passar dig bäst:

  • Genom att fylla i kontaktformuläret
  • Genom att ringa

Sälj din bil enkelt och snabbt

Vi söker kontinuerligt person- och transportbilar i bra skick för försäljning. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig köptjänst där vi tar hand om alla dokument relaterade till ägarbyte och försäkring åt dig. Enkelt och smidigt, eller hur?

I praktiken går köpprocessen så här:

  1. Kontakta oss
  2. Godkänn erbjudandet
  3. Uppge ditt bankkontonummer för utbetalning.
  4. Leverera bilen. Dra nytta av vår hämtningstjänst om så behövs.

Om din bil fortfarande har återstående finansiering behöver du inte oroa dig. Vi kan förhandla om att lösa det återstående lånet på din bil. Vi betalar skulden direkt till ditt finansieringsbolag, och du får mellanskillnaden antingen i kontanter eller på ditt konto.

Att sälja din personbil kunde inte vara enklare – omvandla din bil till pengar nu!

Vanliga frågor

Vilka slags bilar köper ni?

Vi behöver kontinuerligt bilar i bra skick för försäljning, bilar som har kört högst 200 000 kilometer. Vi är även intresserade av äldre bilar med lite körsträcka eller särskilt bra skick.

Hur fungerar bilköptjänsten?

Börja med att kontakta oss antingen via den här sidans formulär eller genom att ringa. I praktiken behöver du bara godkänna avtalet, uppge ditt kontonummer, lämna över bilen och dess nycklar till hämtaren. Vi sköter alla pappersärenden som rör ägarbyte och försäkring.

Hur lång tid tar bilköpprocessen?

Vi har finjusterat vår köpprocess så att du snabbast kan sälja din bil redan samma dygn! Vi vill att köptjänsten ska vara så snabb, enkel och säker som möjligt ur kundens perspektiv.

Varför sälja en bil till oss?

Genom att sälja din bil till oss sparar du onödigt besvär, och processen går snabbt. När du säljer din bil till oss kan du vara säker på att processen är trygg och pålitlig.

Vilket pris får jag för min bil?

Du får säkert ett konkurrenskraftigt pris för din bil hos oss. Vi har stor efterfrågan på bilar i bra skick, så tveka inte att kontakta oss.

Löser ni bilens återstående skuld?

Vid behov kan vi även förhandla om att lösa din bils återstående skuld. Oroa dig inte om det finns fortfarande finansiering på din bil. Vi kan betala av skulden direkt till din finansieringsinrättning och du får mellanskillnaden på ditt konto.