fbpx

Vi köper din husbil

Sälj din husbil, husbil eller husvagn till oss - vi hämtar den från ditt hem! Att sälja en husbil till oss är en snabb och enkel process som inte tar tid eller ansträngning, och som alltid är säker.

1. Ta kontakt

2. Handla

3. Pengarna till kontot

Fyll i formuläret

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ilkka Ekdahl

Inköp

Svenska, English

+358 40 575 9972 Whatsapp Sähköposti
Eemil Kellokoski

Inköp

English

+358 50 570 0212 Whatsapp Sähköposti

Kontakta oss som du vill

Du kan kontakta oss och erbjuda din bil på många olika sätt. Välj den metod som passar dig bäst:

  • Genom att fylla i kontaktformuläret
  • Genom att ringa

Sälj husdin bil enkelt och snabbt

Vi letar ständigt efter husbilar, husvagnar och husbilar till salu i bra skick. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig tjänst där vi tar hand om allt pappersarbete åt dig. Enkelt och lätt, eller hur?

I praktiken går köpprocessen så här:

  1. Kontakta oss
  2. Godkänn erbjudandet
  3. Uppge ditt bankkontonummer för utbetalning.
  4. Leverera bilen. Dra nytta av vår hämtningstjänst om så behövs.

Om du fortfarande har finansiering kvar på din husbil, oroa dig inte. Vi kan förhandla om att betala av det återstående lånet för din bil. Vi betalar skulden direkt till ditt finansbolag och du får mellanskillnaden antingen kontant eller till ditt konto.

Att sälja din husbil kunde inte vara enklare – förvandla din bil till kontanter nu!

Vanliga frågor

Vilka slags husbilar köper ni?

Vi behöver kontinuerligt husbilar i bra skick för försäljning, husbilar som har kört högst 200 000 kilometer. Vi är även intresserade av äldre husbilar med lite körsträcka eller särskilt bra skick.

Hur fungerar husbilköptjänsten?

Börja med att kontakta oss antingen via den här sidans formulär eller genom att ringa. I praktiken behöver du bara godkänna avtalet, uppge ditt kontonummer, lämna över husbilen och dess nycklar till hämtaren. Vi sköter alla pappersärenden som rör ägarbyte och försäkring.

Hur lång tid tar husbilköpprocessen?

Vi har finjusterat vår köpprocess så att du snabbast kan sälja din husbil redan samma dygn! Vi vill att köptjänsten ska vara så snabb, enkel och säker som möjligt ur kundens perspektiv.

Varför sälja en husbil till oss?

Genom att sälja din husbil till oss sparar du onödigt besvär, och processen går snabbt. När du säljer din husbil till oss kan du vara säker på att processen är trygg och pålitlig.

Vilket pris får jag för min husbil?

Du får säkert ett konkurrenskraftigt pris för din husbil hos oss. Vi har stor efterfrågan på husbilar i bra skick, så tveka inte att kontakta oss.

Löser ni husbilens återstående skuld?

Vid behov kan vi även förhandla om att lösa din husbils återstående skuld. Oroa dig inte om det finns fortfarande finansiering på din husbil. Vi kan betala av skulden direkt till din finansieringsinrättning och du får mellanskillnaden på ditt konto.