fbpx

03.03.2022 - Uutiset

Caravanlandia tukee UNICEFin työtä Ukrainan lasten hyväksi

Ukrainassa lasten hätä on todellinen ja suuri. Me lahjoitimme tukemme UNICEFin kautta, jotta tilanteeseen saataisiin apua osaavan organisaation kautta ja välittömästi perille. UNICEF on paikan päällä auttamassa ja suojelemassa lapsia ja lähettävät alueelle koko ajan lisää avustustarvikkeita varastoistaan.

Ukrainan kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää. Taistelut ovat jo vahingoittaneet kriittistä vesi-infrastruktuuria ja useita kouluja.

Ukrainan lapset tarvitsevat epätoivoisesti rauhaa. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua sodan keskelle.
– UNICEF on syvästi huolissaan Ukrainan lapsista, joiden elämä ja hyvinvointi ovat uhattuna, sanoo Marja-Riitta Ketola, Suomen UNICEFin pääsihteeri.

UNICEF yhteistyökumppaneineen suojelee lapsen oikeuksia terveyteen, koulutukseen, suojeluun, veteen, sanitaatioon ja hygieniaan konfliktin molemmilla puolilla Ukrainassa. Se lisäksi on tehostanut toimintaansa maasta paenneiden suojelemiseksi.

“Kiovaan on matkalla tarviketoimitus, joka sisältää lasten talvivaatteita, terveystarvikkeita, leluja, varhaislapsuuden kehityspaketteja sekä vesi- ja sanitaatiotarvikkeita kymmenille tuhansille ihmisille”, kerrotaan Unicefin verkkosivuilla.

Me autoimme. Auta sinäkin Ukrainan lapsia kriisin keskellä.

Anna apusi suoraan UNICEFin ohjeiden mukaan (alla) tai sivun kautta (linkki).
MobilePayn kautta voit tehdä lahjoituksen numeroon 33742.
Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: 
Lähetä tekstiviesti UKRAINA numeroon 16110 (viestin hinta 20 euroa)

Kuvamateriaali: UNICEF 

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt