fbpx

18.10.2023 - Uutiset

Lehdistötiedote: Caravanlandia Oy laajentaa toimintaansa käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kauppaan

Lempäälä, 18. lokakuuta 2023 – Caravanlandia Oy, vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen erikoisliike, on ilmoittanut aloittavansa uuden aluevaltauksen käytettyjen henkilöautojen ja  hyötyajoneuvojen kaupassa

Yritys on toistaiseksi keskittynyt matkailuautojen ja -vaunujen kauppaan, mutta uusi liiketoiminta, joka käynnistyy marraskuussa, tuo käytettyjen henkilöautojen kaupan osaksi Caravanlandia Oy:n  palvelutarjontaa. 

Caravanlandia Oy on ansainnut vahvan maineensa matkailuajoneuvojen alalla ja on ollut Suomen suurin käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppias useana kuukautena tänä vuonna. Caravanlandian tavoite on nousta Suomen suurimmaksi käytettyjen matkailuajoneuvojen jälleenmyyjäksi vuoden 2023 aikana.  

Caravanlandia Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sinisalo kommentoi liiketoiminnan laajentumista:

“Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kaupan aloittamisesta. Tämä on luonnollinen laajennus matkailuajoneuvojen myynnin rinnalle, ja se auttaa vahvistamaan asemaamme autokaupan alalla. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita vaihtoehtoja niin matkailuajoneuvoissa kuin käytetyissä henkilöautoissakin. Lempäälän Ideaparkin alue on koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen autokaupan keskittymä, josta meidänkin on hyvä aloittaa uuden liiketoiminnan rakentaminen jo hyvin toimivan matkailuajoneuvokaupan rinnalle.” 

Caravanlandia Oy:n Lempäälän toimipisteestä tulee käytettyjen henkilöautojen kaupan keskus, ja se  tarjoaa asiakkaille jatkossa laajan matkailuajoneuvovalikoiman lisäksi myös henkilöautoja sekä  hyötyajoneuvoja. Myös Kokkolan pisteestä tulee jatkossa löytymään laajan matkailuajoneuvovalikoiman lisäksi henkilöautoja. Caravanlandia tavoittelee käytettyjen henkilö- ja hyötyajoneuvojen kaupasta tulevaisuudessa merkittävää liiketoiminta-aluetta. Muutos tukee myös matkailuajoneuvokauppaa ja siinä  jatketaan strategian mukaista kasvusuunnitelmaa.  

Yritys on tunnettu laadukkaasta palvelusta ja asiantuntevasta henkilökunnastaan, ja tämä perinne jatkuu myös uuden liiketoiminnan myötä. 

Caravanlandia Oy:n Lempäälän myyntipäällikkö Topias Rentolalla on vuosien kokemus käytettyjen henkilöautojen kaupasta:

“Olen erittäin innoissani siitä, että voimme tuoda käytettyjen henkilöautojen kaupan Lempäälään. Asiakkaat voivat odottaa laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja ja henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri oikean auton heidän tarpeisiinsa.” 

Käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kaupan laajentuminen on jännittävä vaihe Caravanlandia Oy:n historiassa, ja se heijastaa yrityksen sitoutumista tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempia vaihtoehtoja matkailuajoneuvoista henkilöautoihin. 

Caravanlandia Oy on vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt yritys. Toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Yritys työllistää yli 50 koko- ja osa-aikaista työntekijää.  Edustuksiin kuuluu Hymer, Dethleffs, Bürstner, Sunlight, Kabe ja Adria matkailuautot ja -vaunut. Kuluvalle tilikaudelle ennustetaan 47,1M€:n liikevaihtoa. 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Sinisalo 050 430 5853 

Lähteet: Traficom, Netwheels Mittaristo

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt