fbpx

05.08.2022 - Blogikirjoitus

Lomailua ilman hikoilua

Yksi kassi selkään, yksi olalle ja kaksi käsiin. Hikivana valuu selkää pitkin, mutta vielä on matkaa hotellille. Kunpa lapset eivät karkaisi ruuhkaiselle tielle, vaan kävelisivät reippaasti vierellä. Yksi kassi taisi unohtua junaan. No, onhan tässä silti tätä kannettavaa.

Siinäpä pieni otanta lapsiperheen lomareissulta. Kasseihin ja nyssyköihin on pakattu vaippoja, pehmoleluja, vaatteita, hygieniatarvikkeita, kännyköitä, latureita, kirjoja, pyyhkeitä ja milloin mitäkin. Näitä roudaillaan milloin autoon, milloin junaan, milloin hotelliin ja taas takaisin.

Pakkaa mukaan oma koti – ihan oikeasti!

Paitsi, jos matkaan lähdetään oman pienen kodin kera. Kuinka helppoa onkaan kotipihassa asetella vaatteet, ruokatarvikkeet, petivaatteet, pelit, elektroniikka, hygieniatarvikkeet, kirjat ja kaikki muu omille paikoilleen, joissa ne ovat ja pysyvät koko reissun ajan. Kuulostaapa idylliseltä, ja sitä se tosiaan onkin – matkailuajoneuvolla matkustaminen siis.

Ei tarvitse huolehtia aikatauluista, ei tarvitse ajoittaa ruokailuhetkiä navigaattorin esittämien huoltoasemavaihtoehtojen mukaan eikä tarvitse huolehtia siitä löytyykö periltä majapaikkaa. Matkaan voi lähteä milloin haluaa, ruokailla voi silloin kun on nälkä ja yöpyäkin voi siinä, mihin ajoneuvonsa sitten haluaakaan pysäköidä.

Lomailun tärkein osa unohtuu kiireessä

Kun ylimääräisen stressaamisen poistaa lomailun ympäriltä, riittää energiaa yhtäkkiä siihen, mihin pitikin – eli perheeseen. Lomailun tarkoituksenahan on viettää aikaa yhdessä, ja saada uusia kokemuksia. Toivottavaa olisi, että nämä kokemukset olisivat mukavia ja yhdessä vietetty aika jättäisi sellaisia muistoja, joita on myöhemmin mukava hymyissä suin muistella.

Näiden mukavien muistojen syntymistä edesauttavat rentoutuneet vanhemmat, jotka eivät matkan varrella joudu jonottamaan VR:n asiakaspalveluun kadotettujen tavaroiden löytämiseksi, selvitellä nälkäkiukkuisten lasten välejä tai paniikkiostaa telttaa, kun hotellihuoneita ei ollutkaan enää vapaana.

P.S. Joten mitäs jos testaisitte tänä vuonna helpompaa tapaa matkustaa? Kulkupelit siihen tarkoitukseen löytyvät osoitteesta www.caravanlandia.fi/ajoneuvohaku

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt