fbpx

14.06.2022 - Blogikirjoitus

Lomalle lompsis!

Tiedättekö sen tunteen, kun innostuneisuus on niin käsinkosketeltavaa, että ei tiedä miten päin olisi? Hymy on herkässä ja perhoset kutittelevat mahanpohjassa. Tämä tunne on yleinen varsinkin lomalle lähtiessä. Lomareissua on suunniteltu talven pimeinä iltoina, hankintoja on tehty pitkin kevättä, jännitys on kasvanut kasvamistaan ja vihdoin tulee se hetki, kun ajoneuvo liikahtaa kotipihasta.

Tiedätte varmasti myös miltä tuntuu, kun käsinkosketeltavissa oleva innostuneisuus katoaa kuin tuhka tuuleen. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun ajoneuvo ei yhtäkkiä liikahdakaan.

Voi ei, olisiko sittenkin pitänyt käydä huollon kautta?

Kuinka turvalliselta tuntuukaan lähteä matkaan tietäen, että ammattilainen on varmistanut kulkupelin turvallisuuden, sähkö- sekä kaasulaitteiden toimivuuden, rengaspaineet, ajovalojen toiminnan, laakerit, varmuusvaijerit, akut ynnä muut. Se turvallisuuden tunne voittaa mennen tullen sen hädän ja paniikin tunteen, kun menopeli yhtäkkiä sanoo itsensä irti kaukana sivilisaatiosta. Siinä hetkessä taitaa mahanpohjassa tuntua aivan jotain muuta kuin perhosten kutittelua.

Sekään tunne ei kovin mieltä ylentävä ole, kun perillä kohteessa huomaat grilliherkuilla täyteen ahdatun jääkaapin rikkoontuneen, ja ruokien pilaantuneen. Kyllähän sen korjattua saa jossakin vaiheessa, ehkä… nälkäkiukun uhka on merkittävä.

Anna ammattilainen poistaa huolet ennalta

Kun alla tai perässä kulkeva pieni lomakoti on ammattilaisen tarkistama, jää retkikunnan tehtäväksi nauttia maisemista, seurata tarkoin tehtyä matkasuunnitelmaa tai vaihtoehtoisesti kuikuilla ikkunoista mukavan näköisiä ex tempore -pysähdyspaikkoja. Aivan kuten lomailun kuuluukin olla, eli huoletonta menemistä ja olemista.

Näillä ajatuksilla kannattaa nyt kurkata millaisia menopelejä on tarjolla juuri nyt meidän Kokkolan ja Lempäälän toimipisteissä. Kurkkaa täältä lisää!

P.S. Caravanlandian toimipisteissä Kokkolassa ja Lempäälässä saat ammattitaitoista palvelua matkailuautojen, asuntovaunujen ja retkeilyautojen huoltotoimenpiteissä. Pitkät ovat listat tarkistettavista, säädettävistä, koekäytettävistä ja tarkastettavista asioista, mutta hinta ei silti päätä huimaa. Lue lisää palveluista täältä.

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt