fbpx

10.02.2022 - Uutiset

Ovemme avautuvat Lempäälässä pian - avajaisia juhlitaan viikolla 12

Caravanlandia avaa uuden toimipisteensä Lempäälässä perjantaina 4.3. RealParkin alueella, aivan Ideaparkin läheisyydessä. Toimipiste on avautuessaan Suomen nykyaikaisin matkailuajoneuvokeskus kahden hehtaarin suuruisella tontillaan ja 2400 neliön kokoisessa liiketilassa. Samassa rakennuksessa tarjotaan asiakkaille ajoneuvojen myynti- ja huoltopalvelut ja lisäksi uutena myös katsastuksen.

Mikko Sinisalo
Toimitusjohtaja Mikko Sinisalo

“Tätä toimipistettä suunniteltaessa otimme huomioon karavaanareilta ja yhteistyökumppaneiltamme saadut ideat ja palautteet. Siksi olemme panostaneet mm. huoltopalveluissamme uusimpaan teknologiaan ja muuhun varusteluun sisätiloissa että ulkoalueella. Yli sadan käytetyn matkailuajoneuvon valikoimaan on väljällä piha-alueella lisäksi helppo tutustua. Haluamme, että asiointi on karavaanareille vaivatonta”, kertoo Caravanlandian toimitusjohtaja Mikko Sinisalo.

“Lempäälän toimipiste tuo Caravanlandian laadukkaat palvelut nyt nopeiden yhteyksien päähän kaikille etelä-Suomessa”, jatkaa Sinisalo.

Avajaisia juhlitaan koko viikko 21.-27.3.2022

Vuonna 2005 perustettu Caravanlandia valittiin Vuoden yritykseksi Kokkolassa vuonna 2020 ja nostettiin Kauppalehden Menestyjät yrityksiin vuonna 2021.

“Nyt valmistuva Lempäälän toimipisteemme jatkaa hienosti näiden saavutusten sarjaa ja on juhlinnan arvoinen asia. Avajaisia juhlitaan viikolla 12, sopivasti hiihtolomien jälkeen. Silloin meillä on koko viikon ajan huikeita tarjouksia niin ajoneuvoista, huolloista kuin tarvikkeistakin. Kaikille kävijöille on lisäksi tarjolla kakkukahvia ja muutakin maistuvaa. Arpajaisissa on mahdollisuus voittaa hauskaa ja hyödyllistä kotiin ja matkalle”, luettelee Sinisalo tulevan tapahtuman antia.

“Lempäälän uusi 14 hengen tiimi odottaa jo innolla pääsevänsä palvelemaan niin uusia kuin vanhojakin asiakkaitamme. Lempäälässä kuten Kokkolassakin asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä on kaiken tekemisen keskiössä”, sanoo Sinisalo ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Lempäälään.

“Tervetuloa matkankin takaa tutustumaan uusiin Erwin Hymer konsernin BÛRSTNER, HYMER, DETHLEFFS ja SUNLIGHT ajoneuvomalleihin. Matkailuajoneuvojemme valikoimista löytyy varmasti kaikille juuri se oikea, jolla päästä matkaan ja nauttimaan lomasta ja elämästä.”

Lisää tietoa kaikista tarjolla olevista ajoneuvoista täältä.

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt