fbpx

27.04.2022 - Uutiset

Erwin Hymer Groupin johto vieraili Caravanlandialla

Erwin Hymer Group –konsernin ylintä johtoa vieraili hiljattain Suomessa ja samalla myös meidän uudessa Lempäälän toimipisteessä.

Vierailun aikana Jan de Haas (CSO in Board of EHG) konsernin hallituksesta ja Bernhard Kibler (Head of international Sales Operations EHG) kansainvälisen myynnin johdosta istahtivat hetkeksi Caravan-lehden haastateltavaksi. Juttu on luettavissa uudessa Caravan-lehden digilehdessä.

Modernit huolto- ja kolarikorjaamopalvelut Lempäälässä

Meidän Lempäälän toimipiste sai muuten de Haasilta ja Kiblerilta kiitosta toimitiloistaan kuin monipuolisista palveluistaan. Erityisesti huomiointiin Lempäälän huoltotoimintojen varustelu isojenkin ajoneuvojen nostamiseen ja myös kolarihuoltoon. Toimitusjohtaja Mikko Sinisalo kertoi heille huoltohallista löytyvän 6 väljää huoltopaikkaa ja ajoneuvonostimet, jolla saadaan ilmaan jopa 8000 kiloa.

“Näitä ei montaa löydy koko Suomesta”, sanaili Sinisalo vierailijoille tutustumiskierroksen aikana, jossa mukana olivat myös ostojohtaja Antti Tokola, myyntijohtaja Janne Luokkala, hallituksen puheenjohtaja Jari Nenonen ja EHG Suomen toimitusjohtaja Petra Samppa ja brändivastaava Vesa Riihinen.

#retkailyautot #karavaanarit #erwinhymergroup #kolarikorjaus

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt