fbpx

16.11.2023 - Uutiset

Lehdistötiedote: Caravanlandia Oy on valittu toistamiseen Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi

Kokkola, 16. marraskuuta 2023 –

Caravanlandia Oy on iloinen voidessaan ilmoittaa, että se on valittu Vuoden 2023 Matkailuajoneuvokauppiaaksi MAT:n eli matkailuajoneuvoalan kattojärjestön toimesta.
Caravanlandia on ansainnut tämän tunnustuksen osoituksena erinomaisesta asiakaspalvelusta, laadukkaasta valikoimasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Yritys on tehnyt merkittävää työtä matkailuajoneuvokaupan alalla ja sitä pidetään alan edelläkävijänä.
Edellisen kerran Caravanlandia palkittiin vastaavalla tunnustuksella vuonna 2019. Tuolloin käynnistyi uusi luku Caravanlandian historiassa, kun Kokkolassa avattiin uusi myymälä yrityksellemme suunnitelluissa tiloissa. Liikevaihdon kasvu sai lisäpotkua uudesta myymälästä sekä kotimaan matkailun kasvusta, joka vahvistui entisestään koronapandemian myötä. Vuonna 2022 Caravanlandia laajensi toimintaansa avaamalla uuden myymälän Lempäälässä, Ideaparkin vieressä.

”Nykyään ajoneuvokauppaa tehdään monissa myyntikanavissa, mutta vahvat kivijalkaliikkeet ovat edelleen toiminnan perusta. Oleellista on olla siellä missä asiakkaatkin ovat” toteaa toimitusjohtaja Mikko Sinisalo

Vaikka maailmalla ja taloudessa on ollut haasteita, jotka ovat heijastuneet matkailuajoneuvoalaan, Caravanlandia on onnistunut yli kolminkertaistamaan liikevaihtonsa vuodesta 2019. Juuri päättyneen tilikauden liikevaihto nousee noin 47,5 miljoonaan euroon. Myös merkkiedustukset ovat lisääntyneet sekä matkailuautojen että -vaunujen osalta, ja yritys on kehittänyt omia toimintojaan merkittävästi. Tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä, mikä varmistetaan osaavalla ja motivoituneella henkilökunnalla.
Caravanlandian menestys on suurelta osin henkilökunnan ansiota. Yritys on kasvanut vuodesta 2019 15 hengen pienestä yrityksestä, nykyiseen 50 hengen organisaatioon. Myös uusi henkilökunta on sitoutunut vahvasti yrityksen arvoihin, viemällä yritystä eteenpäin niin myynnissä kuin huollossa.

Toimitusjohtajamme Mikko Sinisalo kommentoi: “Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia tästä tunnustuksesta. Se on osoitus kovasta työstä, jota koko henkilökuntamme on tehnyt asiakkaidemme hyväksi. Haluan kiittää henkilökuntaamme sekä kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet meihin ja antaneet meille mahdollisuuden palvella heitä.”

Caravanlandia on vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt yritys. Toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Edustuksiin kuuluu Hymer, Dethleffs, Bürstner, Sunlight, Kabe ja Adria matkailuautot ja -vaunut. Syksyllä 2023 Caravanlandia on aloittanut myös käytettyjen henkilöautojen kauppiaana.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Sinisalo 050 430 5853

Kuvassa oikealta toimitusjohtaja Mikko Sinisalo, perustaja/ostojohtaja Antti Tokola ja myyntijohtaja Janne Luokkala

Lisää blogikirjoituksia

Myy meille matkailuautosi, retkeilyautosi tai matkailuvaunusi

Se on helppoa. Kirjoitat vain matkailuajoneuvosi rekisteritunnuksen ja mittarilukeman sekä omat yhteystietosi lomakkeeseen niin annamme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Tarjoa ajoneuvoa nyt